Blue Hors,  Spring

Læderpleje

Husker du at få pudset dit læder udstyr? Endda helt i dybden? Det prøver jeg i hvert fald at gøre mindst 1 gang om måneden hvor især hovedtøjet bliver skilt helt ad og vasket og pudset, så det bliver fint og lækkert igen.

Jeg har i forbindelse med at jeg er gået videre til finalen i PEEK konkurrencen modtaget disse produkter fra Blue Hors

Heriblandt har jeg modtaget Leather cleanser. Det er en læderrens, som renser læderet inden man smører det ind med læderfedt.

Jeg synes tit at det er lidt en slavearbejde at pudse udstyr. Især når man bruger sadelsæbe og man skal skumme svampen op flere gange og tørre af inden jeg kommer læderfedt på. Det bliver tit til noget værre svineri.

Med Leather cleanser kan jeg spraye det på og arbejde det ind med et svamp. Bagefter tørrer jeg det af med et rent klud. Det er meget hurtigere og meget effektivt rengøring af læderet inden man kommer læderfedt på. Jeg bruger denne her fra Blue Hors. (Til venstre på billedet)

Leather dressing. Det er en meget lækkert læderpleje produkt til at smøre sit læder udstyr ind i. Jeg pudsede mit dressur hovedtøj forgårs og jeg blev overrasket over, hvor godt og effektivt dette kombi er 😄. Det var også helt vildt hvor lækkert hovedtøjet blev bagefter. Det er så overraskende nemt at pudse med de to produkter. I dag stod min dressur sadel for tur, og det tog næsten ingen tid, så var den så god som ny igen. Mit springudstyr får turen hele 2 gange inden finalen, så det står knivskarpt og lækkert når vi skal ride hos Blue Hors 👏👏👏

 

Tidligere indlæg skrevet af mig findes her

Helt vildt!

Springtræning – video

Varieret træning

Prioritering af tiden. Det kan være svært

Sadelproblemer?

Gymnastik spring

Du kan hvad du vil, bare du vil det nok – del 2

Du kan hvad du vil, bare du vil det nok

Verdens bedste træner

Sart hest, hvad gør jeg?

Efterår er lig med muk

Praktik – hvad har jeg taget til ig?

Comeback – superhest

Påvirkes heste af vores følelser?

Hvorfor vælge ridning?

Årets PEEK-partnere afsløret

Studiestart – Den første uge

Sikken en weekend – arbejdsdag

Træning – Husk dig selv

Hovpleje – besøg af smed

Hvad spiser min hest??

Skybrud = vandtræning

Hverdagslækker hest

Eventyret med Kasus

Ønsker til hesten og mig selv

Velkommen til os

Jeg hedder Laura og er 22 år gammel. Jeg studerer bioanalytiker og jeg har en hest. Han hedder Klintegårdens Kasus og han er 9 år gammel vallak. Vi rider dressur, spring og military, dog mest spring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *