Dressur,  ECCO,  Pavo

Man kan da ikke sælge sin bedste ven?

Hej igen 🙂

Denne gang vil jeg gerne skrive lidt om hvorfor jeg (og mor & far) valgte at sætte Bellagio til salg sidste sommer.

 

Salg af hest

I sommeren 2018 startede jeg på læreruddannelsen i København. Det var min drømmeuddannelse, og efter godt 5 sabbatår, glædede jeg mig til at starte.

Vi havde flyttet Bellagio op til Katrine i Gilleleje i februar 2018. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes det er en lang tur. Så studiestart og den lange tur op til hesten hver dag, gjorde at tankerne omkring salg måske ikke var helt umulige.

September sidste år satte vi Bellagio til salg. Beslutningen gjorde ondt helt ind i hjertet, men jeg følte på det tidspunkt at jeg var klar. Undervejs havde jeg heldigvis fuld opbakning fra mine forældre og Katrine.

Ikke bare en hest..

Interessen for Bellagio var stor – så stor, at der inden for kort tid kom flere og prøvede ham. Da jeg så en anden pige på ham for første gang, havde jeg bare lyst til at tude. Det var det hårdeste at se på, og det virkede som om Bellagio ikke helt forstod hvad det gik ud på.

Kort tid efter, fik vi et bud på ham. Det var som om min krop stivnede. Jeg fik et totalt sammenbrud, og det føltes ærligt talt som kærestesorger. Mine forældre var SÅ forstående, og havde det heldigvis på samme måde – vi har trods alt haft ham siden han var bare 14 dage gammel. Vi blev hurtigt enige om, at han skulle blive hos os, også selvom jeg så måtte slide ekstra hårdt i det, for at få hverdagen til at hænge sammen.

 

Efterfølgende..

Efter beslutningen var taget, gjorde vi faktisk ikke mere. Vi meldte aldrig ud til “offentligheden” (facebook, sociale medier, ect) at nu var han ikke længere til salg. Jeg tror måske vi var bange for at lukke den dør fuldstændig, selvom vi med vores hjerte havde truffet beslutningen.

Hesteverdenen er jo lille, og der florere derfor hurtigt mange rygter, men NEJ han er ikke til salg, og har ikke været det længe 😉

Som det hele ser ud lige nu, så forbliver Bellagio vores, og jeg glæder mig til så mange flere gode stunder med ham <3

 

Håber i kunne lide at læse lidt omkring mine tanker af salg/ikke salg af hest. Der er så mange følelser involveret, og det vil aldrig være nogen nem beslutning.

 

Laura

Mit navn er Laura Preuthun og jeg er 25 år. Min hest Bellagio er 11 år - og vi har været partnere siden han kun var 14 dage gammel. Vi byttede nemlig min gamle pony til et DV føl, og det viste sig at være match made in heaven. I år er vi blevet KBH mestre i den højeste klasse, MA1. Jeg har selv redet Bellagio op fra han var 3, og kan ikke forestille mig at have nogen anden hest end ham. Til daglig rider jeg hos Katrine Kraglund i Gilleleje hvor han også står opstaldet. Katrine er for mig meget mere end bare en træner, hun støtter os i op og nedture, og så hun selvfølgelig enormt dygtig. Udover hest, så læser jeg til lærer i København hvor jeg bor med min kæreste. Målet for de næste par år er at deltage i Bundgaard byg, selvfølgelig helst med et godt resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *