fbpx
Dressur,  PEEK 2020

Merry almost Christmas

 

 

Der har været stort ramaskrig nogle gange synes jeg, over at man hængte julepynt op før den 1. december. Nogle gange var det okay at gøre lige i slutningen af november, for så var det jo klar til den december.

 

 

Lad os nu bare få det overstået 

Men siden året 2020 har været virkelig lort. Ja lad os bare sige det som det er! Det har været et virkelig dårligt år! Der er Corona, som gør at hele landet nærmest er lukket og vi kan ikke særlig meget af det vi plejede at gøre. Vi befinder os et eller andet sted i uvisheden om hvornår det hele bliver normalt igen og selvom man skriger op om at folk ikke går med mundbind eller visir og heller ikke spritter hænder, så gør det nu, så vi kan få det her overstået hurtigst muligt tak!

 

 

Yaaay godbidder 

Gitte blev også halt her i år og har været det i et halvt år. Jeg tror hun keder sig noget så gevaldigt, for hun var så glad da hun kom ud på gåtur i skoven (læs her om det). Så det har betydet at jeg ikke har fået redet særlig meget i år. Jeg har dog fået redet et par gange på Hansi, så lidt er det da blevet til. Så det har bare handlet om at hygge med Gitte, men jeg har dog ikke været så meget ude ved hende som jeg var sidste vinter, så der er der også lidt skyldfølelese for, da jeg tror alle hestene og ikke mindst Gitte, synes det er så rart at vi kommer og giver dem et par godbidder.

 

 

 

Dem der er tættest på 

Så har det for mig og min kæreste M, heller ikke været det bedste år for os. Der har været virkelig meget surhed fra især min side af og det har ikke rigtigt hjulpet. Det har ikke været sådan at vi har været ved at gå fra hinanden. Men jeg tror bare det hele er gået lidt ned ad bakke for os alle sammen det her år og det går jo ikke bare udover en selv, men også over andre – især dem som man har tæt på sig. Der er bare sket mange ting  i år, som bare ikke har været det fedeste.

 

 

Over halvvejs 

Nu kommer vi jo snart til december som er julemåneden og den måned plejer jo at være så hyggeligt og folk vil så gerne pynte op til jul allerede inden december og hvorfor skulle man ikke gøre det nu? Nu er vi over halvvejs i november og siden 2020 har været så dårligt, så hvorfor ikke gøre det som gør en glad og hvis det er at pynte op og høre julemusik, jamen så gør da det! Vi har brug for noget som ligesom ‘cheer one up’ fra det her skod år.

 

 

Nu skal det være jul 

Så jul og alt den glæde der kommer med, du er meget velkommen her hos mig og jeg vil med glæde høre alt det julemusik jeg kan, selv indtil at jeg er ved at brække mig over at høre ‘Last christmas’ en gang til, så ho ho ho vi hører  den lige en gang til, for nu skal der f*ndme være jul og på loftet sidder nissen og skråler, for han vil bare så gerne være med!

 

 

Mere end 10

Som kom glæde og så kan det blive nytår og vi kan forhåbentligt have et meget bedre år end det her og så skulle den Corona gerne være væk!  Lad det nu gå tilbage til det normale, så vi kan kramme hinanden igen og være mere end 10 mennesker samlet. Så pas på hinanden derude, selvom det “snart” er jul, for vi skulle gerne have et bedre år end  året 2020

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg skriver lidt om alt og ingenting, men mest om heste. I weekenderne når mig og min kæreste M tager turen ud til stalden, rider jeg på en sød fjordhest, som hedder Gitte. Tak fordi i følger med ❤

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *