Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Mig selv

Nu når jeg har skrevet så meget om Zilke, og egentlig ikke skrevet så meget om mig selv. Så tænkte jeg, at jeg hellere må skrive lidt, så I både kender Zilke og jeg godt.

Lidt om mig selv

Som før nævnt er jeg 15 år gammel, går i 9 klasse. Jeg bor i Bjerringbro med min fantastiske familie, som alle støtter Zilke og jeg´s ridening. Jeg bor med min lillesøster, Mor og Far, og min lille søde hund Taya. Min far arbejder som assistent på Grundfos, og i hans fritid er han ponyfar på fuldtid. Jeg ved godt Zilke kun kan lide ham, fordi han hele tiden giver hende mad, men en god vej til kærlighed er vel også igennem mad. Det var derfor min Mor og Far fandt sammen, og ja nu er der gået 17 år, og min Far laver stadig mad hver dag. Min Mor har hendes egen blomsterbutik, som jeg mener hun bruger alt for mange timer på. Hun arbejder 80 timer om ugen, men når hun har tid tager hun oftes med til stævner.

Det er også min mor og jeg der køber ting til Zilke, mange mener jeg er et curlingbarn. Sidste år vandt jeg præmien som årets curling barn på skolen, og det var jeg rimelig stolt over.  Min lille søster mener bare heste lugter, men det har hun altid gjordt. Jeg kan godt få hende med til et stævne, hvis jeg siger der er en god kage.

Redet siden jeg var 4 år

Nu er det til sommer 11 år siden jeg begyndte på at ride på elevponyer. I Starten troede alle jeg ville stoppe til ridening, efter at jeg smidt af første gang, men sådan endte det ikke. Jeg var vel blevet bidt af en gal hest, ligesom alle de andre heste piger.  Jeg har altid selv muget ud ved den elevpony jeg red på, selv sadlet den op, og gjorde alle de ting jeg lige kunne. Zilke har jeg haft i mange år, men det var fordi hun var GRATIS, min mor kunne ikke sige nej.

Jeg er ret stolt over hvor langt vi er nået, vi startet lige lidt inden sommerferien på undervisning, og vi er allerrede nået virkelig langt. Når jeg rider rundt blandt alle de andre sportspony til flere tusind kroner, føler jeg mig måske lidt ved siden af. Zilke og jeg skal nok indhente dem en dag, vi giver os bare god tid, vi arbejder dårligt under pres. Min store drøm er en dag at få en udlært hest, hvor jeg kan lære lidt af den, og udvikle mig som rytter. Derfor arbejder jeg og spare flittigt op.

Open up and let your horse teach you how to love, how to be you and how to live

Jeg er nok lidt asocial

Jeg er en meget stille pige i skolen, nok alt for stille. Jeg har her de seneste år begyndt at hænge ud med tøserne, da jeg tidligere ikke har haft tid.  Jeg ligger nok middel i alle fag, jeg forsætter målrettet på at blive bedre hver dag. I engelsk forstår jeg stort set alt, men tør ikke sige noget, da jeg ikke tør at sige noget forkert. Men inden for hesteverden er jeg stærk, der er jeg en helt anden pige, det er som om hestene får mig til at snakke og blomstre. Jeg udviklet mig mega meget på mit praktik forløb hos Helgstrand, jeg fik lov at gå med heste i million klassen, det glemmer jeg aldrig.

PEEK i skolen

Ja det har været lidt svært at kombiner skole, PEEK og lektierne. Jeg har udviklet mig meget, med at skrive den her lille blog eller den er ikke helt lille mere, nu er jeg næsten op på 30 indlæg. Der kan ses forskel på det første til der hvor jeg er nu, det har givet mig meget i skolen. Jeg får helt lyst til at forsætte blogger livet, efter PEEK konkurrencen da jeg er blevet helt bidt af det. Lærerne har en del gange været imponeret over, at jeg har tid til det, da de ved hvor meget tid jeg bruger på hesten. De giver mig også alt for mange lektier for syntes jeg.

 

 

 

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *