Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Min oplevelse på Sydbank SommerCamp 2019

Min oplevelse på Sydbank SommerCamp!

Sol og jeg var så heldige, at få lov at opleve den fedeste ridelejr i år! En af mine rigtigt gode veninder var så heldig at vinde en plads på Sydbank SommerCamp i år, og jeg var mega heldig at hun var så sød at tage mig med. Jeg ved at rigtigt mange har været interesseret i at høre om vores weekend, så jeg tænkte at det ville være et spændende indlæg. Det er lige omkring 3 uger siden vi var afsted.

Campen blev holdt på Helgstrand Academy og vi sov i Helgstrands VIP lounge. De fleste af os var dressurryttere, og vi fik undervisning af bla. Søren Wind. På trods af, at det kun varede en weekend lærte vi virkelig en masse!

 

Fredag ankom vi omkring klokken 17, hvor vi fik rundvisning på hele Helgstrand. Det var meget spændende og motiverende, vi fik en masse spændende viden om stedet, forholdsregler, hestene osv.

Da vi var færdige med rundvisningen fik vi aftensmad, efterfulgt af rytterfitness med Rikke Riis fra “Equifysio.dk”. Vi lavede bla. nogle motorikøvelser, styrketræning og en hel masse sjove aktiviteter med træningsbolde. Det var meget lærerigt, og når jeg rider husker jeg altid på nogle af de ting vi fik at vide. Sidst på aftenen fik vi alle vores mega fede sponsorgaver, og så sluttede vi af med en navneleg inden vi gik til køjs.

 

Lørdag vågnede vi tidligt og spændte. Vi fik vores første undervisning i løbet af formiddagen, 2 pr. hold. Vi var heldigvis allesammen allerede begyndt at snakke virkelig godt sammen, så vi var gode til at filme og tage billeder af hinanden. Det gik ret hurtigt, og efter vi havde spist frokost hørte vi et foredrag om førstehjælp til hestene, af Iben Strøm. Vi fik noget virkelig god viden til at spotte typiske sygdomme og kende deres varselstegn. Derudover lærte vi at bedømme om sår var slemme eller ej, og hvordan man bedst muligt kunne behandle dem. Herefter havde vi endnu en gang besøg af Rikke Riis, men denne gang var det hestene vi kiggede på. Vi fik nogle helt vildt gode udstrækningsøvelser og tjekkede bla. for spændinger. Sol var eksemplarisk og stod stille hele tiden, hun var skøn at have med! Efter det fik vi aftensmad, efterfulgt af en aftentur rundt om Helgstrand på hesteryg. Det var mega fedt, naturen var virkelig smuk og vi så endda rådyr! Da vi kom hjem fik vi pandekager med is og nutella, spillede en quiz med præmier og lå og snakkede det halve af natten. Det var allerede gået stærkt.

 

Søndag havde vi ikke så meget tid, morgenfodring af både heste og mennesker først, og bagefter gjorde vi klar til undervisning. Da vi havde redet fik vi taget billeder af en fotograf fra Ridehesten, spiste frokost og pakkede vores ting. Vi blev hentet omkring klokken 14, så dagen gik lynende stærkt.

 

Selve weekenden fløj bare væk, det kan slet ikke beskrives. Det var en af de fedeste oplevelser i mit liv, og jeg fik nogle fantastiske venskaber. Jeg er så glad for at have fået det her minde, og den her oplevelse med Sol. Hvis jeg ikke havde været afsted ville jeg uden tvivl deltage igen og igen, det var det hele værd.

SBSC 2019 var det fedeste, det kommer jeg aldrig til at glemme. Elsker virkelig idéen om, at det normalt kun er landsholdsryttere der får oplevelser som den her, men at de har taget nogle almindelige ryttere på alle niveauer, som virkelig brænder for ridning, og har givet dem sådan en chance.

Jeg er vild med ridesporten.

Mit navn er Liv, jeg er 15 år gammel, og rider til dagligt dressur på min pony Sol. Ridning er for mig ikke bare en fritidsaktivitet, sportsgren eller hobby. Sol holder mig oppe i de sværeste tider, og jeg vil gøre mit bedste for at trække jer med ind i vores liv, vores hverdag og vores historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *