Spring

Min ridehistorie – min indre ro, passion, kampen mod kræften, og om at genvinde glæden?

Hejsa allesammen
Jeg har sådan glædet mig til at skrive dette indlæg! Der er nemlig en del at fortælle – både på godt og ondt.

Min historie startede for alvor da jeg var fem år gammel, og startede i 0. klasse. Jeg har altid været en rigtig dyreelsker. De har en ro, som man ikke finder andre steder<3
Min rigtig gode veninde fortalte så lige inden vi startede i skole, at hun nu skulle starte til ridning. Vi fik hurtig aftalt, at vi begge tog afsted. Jeg blev ellevild, og var overglad for at min forældre vil støtte mig! Efter første tur blev jeg forelsket. Den lokale klub “Vejle rideklub” var bare mit kald! At kunne bruge tid med et så fantastisk dyr, samtidig med at man tilbringer tiden med gode veninder sagde mig bare noget.
Efter tusindvis af fantastiske timer med en masse skønne elevheste, fik jeg en fantastisk mulighed!
Jeg fik en……
Part to kommer i løbet af weekenden—>

Knus Frederikke♥
@frederikke_and_sita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *