fbpx
Blue Hors,  PEEK 2020

Mine hverdagsfavoritter #4

Blue Hors.. Hmm, har jeg noget fra dem andet end min Super Shine?

Ork ja, da jeg lige fik kigget mig rundt, kunne jeg da konstatere at alle mine hverdagsfavoritter kommer fra Blue Hors. Det er de produkter man ikke tænker over man har, men som er komplet uundværlige i hverdagen. De fortjener lidt ekstra opmærksomhed i dette indlæg.

Super Shine

Lige siden jeg opdagede konceptet showshine, har jeg brugt den fra Blue Hors. Det er det ALLERvigtigste i min strigletaske (som for resten også er fra Blue Hors). Er der noget jeg går op i, så er det pæne haler. De får en tur med hårbørsten hver dag, så hvis ikke jeg havde min Super Shine, så ville begge heste nok ikke have flere hår tilbage i halen. Jeg købte på et tidspunkt en anden showshine, fordi den var billigere..(man er vel jyde). Må bare sige, det kommer ikke til at ske igen, for intet kan måle sig med den fra Blue Hors. Den er fast inventar i strigletasken.

 

Hoof Oil Deluxe

Hovolien fra Blue Hors er en tyndere hovolie som er nem at påføre, og giver en rigtig lækker ”shine”. I og med den er tyndere, så skal man ikke bruge så meget og bøtten holder derfor længe.

 

Bo står knivskarpt efter Beslagsmed Anders Yde har skoet ham og han har fået Blue Hors hovolie på.

 

Groombag

En anden ting jeg har fundet ud af er uundværlig er min store Groombag fra Blue Hors. Havde en mindre version inden, men gud hvor er det rart at have en hvor der er plads til det hele i. Nu har jeg også mine gamacher og min flettegrej permanent installeret i Groombag’en. Det super rart at jeg har det hele med af en omgang, i stedet for at rende frem og tilbage med det hele.

Leather Cleaner

Jeg er en lille gris med mit lædergrej. Det jo egentlig ikke helt fair, når det nu er det absolut dyreste og af bedste kvalitet af det udstyr jeg har. Jeg elsker det at man bare lige kan spray’e på og tørre over med Leather Cleaner. Det er hurtigt og meget nemmere end at finde det helt store sæt lædersæbe, spand, svampe og klude frem. Mine jodphurs har været virkelig lykkelige over at Leather Cleaner er røget i mit sortiment.

 

Nem og hurtig hverdagsrengøring af lædergrej med Leather Cleaner fra Blue Hors. Det er bare at sprøjte på, lade virke og tørre af.

Soft Brush Nature

Kronen på værket er min naturhårs strigle. Den tager lige det allersidste fine støv af hesten, og lader den stå ekstra shiny.

Psyllium Sweet Apple

Jeg er sådan rimelig hysterisk med mine hestes maver. Så jeg kører ofte en loppefrøskalle kur på dem begge, for at forebygge sand i tarmene. Jeg har før i tiden bøvlet rimelig meget med min hest Bo og kolik. Det er der heldigvis efterhånden godt styr på, ved hjælp af fornuftig fodring, uanede mængder grovfoder og en loppefrøskallekur månedligt. Jeg bruger den med Sweet Apple, for begge heste sorterer gerne de bittesmå skaller fra, hvis de ikke har lidt smag.

Den skønne pony på mit udvalgte billede er Mill. Ham lånte jeg da jeg havde Bo og Lille hjemme på gården. En uundværlig makker som jeg savner rigtig meget, og sender kærlige tanker ofte <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *