fbpx
Dressur,  Pavo,  PEEK 2019

Mit første indlæg.

Hej folkens.

Så er Bloggen oppe at kører og dette er mit første indlæg. Sådan noget Blog-sjov er helt nyt for mig, så håber i kan bærer over med mig, her i starten.

Jeg vil bare her til at starte med, præsentere mig selv, så i kan lærer mig lidt bedre at kende.

Jeg hedder Anne Slyngborg og er 28 år. Jeg bor i skønne Midtjylland, på en gård placerer i “The Big City” Hem v. Skive. Her bor jeg med min kæreste, hund, kat, 5 høns og 4 heste. (dem vender vi lige tilbage til).

Jeg har brugt 3,5 år på at uddanne mig Dyrepasser m. Speciale i Heste, hvor jeg har gået på skole i Kolding (Hansenberg) og haft mine praktiker på Katrinelund på Mors og Lem Rideskole v. Lem. Ud over det har jeg haft egen hest siden jeg kunne gå og har en mor, som selv er bidt af en gal hest. Så som i nok kan regne ud, bruger jeg MEGET af min tid på hest og alt der hører til.

Derudover er jeg Avler, Rytter og studerende (ved at uddanne mig social og sundhedsassistent.)

Jeg vægter dyrvældefærd MEGET højt og har gennem mine mange år med heste, lært hvordan jeg selv vil/ikke vil gøre.

Jeg har selv 1 stk. ridehest (Torino), som jeg øver dressur på. Vi rider fast undervisning og stævner jævnligt (LA Niveau D-C stævner). Jeg nyder at komme ud og få lidt kritik, på de ting vi går og sysler med. Torino er en 11 år gammel vallak, som er en blanding af en DV og Dansk Oldenborg. Jeg har haft ham i ca. 4 år.

De andre 3 heste som er på min bondegård er min mors, og venindes.

Da vi overtog gården, var der ikke noget heste venligt over den, så vi har været igang med et større renoverings arbejde, som jeg vil prøve og skrive lidt om i et andet indlæg.

Dette var mit første indlæg, lige for at få mig selv præsenteret og så håber jeg at jeg fremadrettet, vil kunne lave en masse spænende og relevante ting, som kan gavne jer som læser. Der vil også komme nogle indlæg løbende, omkring den almindelige daglige gang, hjemme hos mig og de udfordringer, som man står overfor, ved at have hestene hjemme hos sig selv.

Torino og jeg
Torino og jeg til stævne
4 Dejlige heste
Min hjemmebyggede ridebane
Mit hjemmelavede sadelrum

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *