Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Model for en dag

At være model er bestemt ikke nemt. Det var meget sjovt at prøve, kunne godt finde på det en anden gang.

Ikke nemt

Zilke og jeg var så heldige at være modeller for en dag, vi syntes vist begge det var lidt svært. Zilke og jeg fik taget billeder af både profesionelle og nogen der var under uddannelse. Det var meget sjovt, samentidlig med at vi skulle holde fokus i lang tid. Vi fik taget billeder af mange omgange, nogle tricks billeder, men også portrætbilleder. Zilke og jeg skulle på et tidspukt galopere ned af en lille sti, hvor jeg skulle ride i bare tærer. Mine fødder blev helt følelsesløse, fordi der var så koldt. Vi skulle jo ride galop, så det føles som om jeg have is på fødderne. Zilke opførte sig som altid eksemplaisik.

Zilke og jeg fik nogle fantastiske billeder ud af det, hvor man virkelig kan se forholdet mellem hest og rytter.

“A soulmate is an ongoing connection with another individual that the soul picks up again in various times and places over lifetimes. We are attracted to another individual at a soul level not because that individual is our unique complement, but because by being with that individual, we are somehow provided with an impetus to become whole ourselves!”
~Edgar Cayce

 

Vi ses næste gang, KH Zilke og Victoria

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *