fbpx
Dressur,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  Spring

Motivation og inspiration – hvem ser du op til? ✨ #21 – @camillawitte

Hvem ser du op til? Hvor henter du din inspiration. I dag kan vi jo finde det næsten overalt. Bøger, youtube, Instagram og andre sociale medier, RidbedreTV mv. Vi bliver alle inspireret af forskellige personer – nogle møder vi på vores vej i livet, andre gør vi ikke. Her kommer mine bud på en inspirationskilde til henholdsvis spring og dressur samt en der for mig er en kæmpe motivator.

Kasper H. Hansen

Jeg har redet utrolig mange stævner og klasser tilbage i tiden, hvor Kasper også har redet. Jeg er jævnaldrende med Kasper og har derfor fulgt meget med i hans karriere. Han er klart en af mine stor inspirationskilder, når det kommer til springsporten. Jeg er imponeret over hvor jordnær han virker i diverse interviews osv. Samtidig har jeg selv været ud for at gå bane og komme i tvivl om en afstand, mens kommer forbi Kasper, spurgte til lidt hjælp og fik svar. Det er der alligevel ikke så mange der gør, med mindre de har overskuddet. Samtidig er jeg vild med det rolig gemyt han har i omgang med hestene – både fra jorden og når han rider.

Cathrine Dufour

Endnu en jævnaldrende rytter, blot fra dressurens verden. Den alsidighed som Cathrine rummer med sine GP heste, det er jeg virkelig fascinere af. At Cassidy og Bohemian der begge er gode kandidater til OL går ture i skoven, laver bomarbejde osv. Jeg er imponeret! Og så, så jeg hende springe på en af Rasmines heste, da de havde lavet et bytte – og jeg må tage hatten af for hendes præcision på afstandene til trods for hun ikke er springrytter! Derudover er jeg vild med, hvordan hun deler ud af sit liv og tip og tricks i hverdagen. Selv om jeg ret ofte irriteres over (læs misunder) hende og Rasmines aktivitetsniveau.

Rie Obling

Efter at have været med i konkurrencen sidste år, har jeg lige siden fulgt med i livet hos Rie. Hun blev vinder af PEEK konkurrencen sidste år for dressuren. Jeg synes hun er et fantastisk væsen og har primært fulgt med gennem hendes instagram. Hun er en god formidler og meget nede på jorden. En rytter som viser, hvordan man med hårdt arbejde og et stor fokus på målet kan alt. Derfor er hun min klare motivator.

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har du også lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *