Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Nogle produkter er bare et ”must-have”! + Dagens træning (video)

Vi har vel alle vores yndlingsprodukter, har vi ikke? Jeg har i hvert fald nogle stykker, som jeg ikke kan undvære i min hverdag med Mizzi.

 

1. SpeediBeet, Pavo

Den første ting som er super essentiel for at Mizzi fungere i dagligdagen, er SpeediBeet fra Pavo. Hvis i har læst nogle af mine tidligere indlæg, er i klar over, at vi har kæmpet et brag af en kamp for at få hende rask for mavesår. Nu når vi er i gang med ridningen igen, er det super vigtigt, at hun ikke rides på tom mave. Jeg fik af flere dyrlæger anbefalet SpeediBeet, da det har et meget lavt indhold af både sukker og stivelse, og ”lægger” et låg på mavesyren. Mizzi får derfor altid en omgang SpeediBeet 15 min inden ridning. Det virker så godt, og hun eeelsker det! Det er også super godt at bruge hvis man vil være sikker på, at sin hest indtager nok væske.

 

2. Blue Hors Psyllium Husk

Et andet produkt, som vi ikke kan undvære, er Blue Hors Psyllium Husk (loppefrøskaller). Det hjælper med en god fordøjelse, og gør så der ikke ophobes sand i tarmene. Specielt her om vinteren, når hun går på jordfold/nedbidt græs er det rigtigt godt. Mizzi vil ikke spise det i pulver form, så det er super fedt at Blue Hors har produktet i pille form! Dem spiser hun glædeligt.

 

Det er to produkter vi bruger dagligt, og som ikke kan undværes. Jeg kan derfor kun anbefale dem til andre!

Dagens ridetur

Når, nu til noget helt andet… Jeg vil lige give en kort opdatering på dagens ridetur – for nøøj hvor gik det godt!

 

Mizzi har været sååå god på det sidste! Hun er super glad og frisk. Vi red i dag over to bomme, hvilket kunne gjorde at Mizzi (og mig selv;) synes det var endnu sjovere at ride! Vi er så småt begyndt at arbejde på at hun skal gå i holdning i galoppen, og i dag gjorde hun det rigtigt godt. Jeg vedhæfter lidt video fra træningen i dag.

 

Tak fordi du har læst indlægget, god aften til dig:)

-Mai Katrine

Hej. Mit navn er Mai Katrine, jeg er 17 år og går i 3.g. Jeg har springhesten Anneksgaardens Mizzissippi. Hun er en 9 års hoppe, på 170. Jeg har haft hende i lidt over 1 år, desværre har jeg kun haft fornøjelsen af at ride hende i 3 måneder, da hun har været syg de sidste 10 måneder... Alt dette vil jeg komme nærmere ind på i mine indlæg. Håber, at i har lyst til at følge med:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *