Pavo

Ny her inde

Hej

Jeg hedder Natasja Jørgensen,  jeg er 12 år.

Jeg har pt 4 stævne ponyer og en hest

To 2’er ponyer som begge går LA-MB til stævner og  MA-S hjemme.

Så har jeg to 1’ere ,  min 7 års Fjordhest Halskovs Grabb,   som jeg fik i januar 2019 ,  i april 2019 blev vi fynsmestere i spring for Fjordheste. I august startede jeg NM og DM.  Til NM blev vi nr 4 og til DM blev vi nr 5 . Næste år 2020 skal vi ride EM for Fjordheste,   som i 2020 blevet holdt i Danmark.

Dernæst har jeg en skøn 7 års DV vallak som jeg red LB* & LB** . Men desværre havde vi et par grimme styrt ,  så derfor har vi holdt lidt stævne pause.

Jeg hedder Natasja og er 12 år . Min familie og jeg bor på en mindre gård , hvor vi har god plads til og have vores heste. Vi har i alt 9 heste og ponyer samt et føl . Ud af dem har jeg 4 jeg rider stævne på . To 2er ponyer , Quite A Lady 7 år og Kentris Athene 12 år. Som jeg rider LA & MB på. En Fjordhest ved navn Halskovs Grabb 7 år, som jeg både rider dressur og springstævner på . Ham rider jeg LB spring og LC dressur på . Jeg har haft ham siden Januar 2019 , og i april blev vi fynsmestere i spring for Fjordheste. Og i august red vi både NM og DM for Fjordheste samnen . Vi blev nr 4 til NM. Og vi blev nr 2 i 7 års championat. Til næste år skal vi ride EM for Fjordheste. Og så har jeg en DV vallak, DoZenborgs Senior Caspian også på 7 år. Som jeg rider LB spring på .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *