Dressur,  ECCO,  Pavo

ØV ØV….SAT PÅ STANDBye🙈🙈

HVAD VI IKKE ER HERRE OVER SELV…..nu vi sat ufrivilligt på stand-by, da Athene siden i onsdag har stået med hævet fod/ben efter et spark fra en foldven. 🙈Vi plejer, at tage det med ro i sindet, men denne her gang har Athene været hævet rigtigt godt, så vi har haft dyrelægen ind over. Vi har fået klorhexidin shampoo og aluminium spray til behandlingen.

Vi skal først vaske og rense såret grundigt med vand, derefter gnubbe klorhexidin shampooen godt ind og lad det sidde 10 min. Derefter skal det skylles i 10 min🚿og så derefter sprayes med aluminium sprayen, den er simpelhen “sølv” værd. Vi skal slutte af med en gåtur på fast hård underlag for, at stabilisere benet og senserne, da hun ikke var halt, men trak meget lidt🥺men Athene nyder, at få skyllet ben.

Øv øv er det nu alligevel, da vi lige var kommet så godt igang med ridningen/undervisningen nu, hvor vi havde fået den nye sadel. Meeen vi er desværre ikke herre over alt, og så må vi tage det, som det kommer. Heldigvis er Athene i bedring og hælvelsen var ikke så slem i dag👏🏻

Hej Jeg er en ung kvinde på snart 20 år, som bare elsker heste. Jeg startede med at ride da jeg var tre år, og har været bidt af heste lige siden. Det har resulteret i at jeg er uddannet dyrepasser med speciale i heste, på Roskilde tekniske skole, vilvorde. Jeg har under uddannelsen været i Irland og Tyskland, hvor jeg i Irland arbejdede med hovedsaglig springheste. I tyskland arbejdede jeg i en grand prix stald, så man kan rolig sige at jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg har nu to heste hvor den ene er en blanding (shire/connemare) på 5 år, som jeg købt ovre i Irland, da jeg var der overe under min uddannelse. Min anden er en 4 års DV hoppe efter BH Don Olymbrio. Min mor og jeg købte hende i fællesskab her i slut januar og har været et stort projekt lige siden. Vh sofie Johannesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *