fbpx
Pavo,  PEEK 2020,  Spring

Overtroisk, naiv eller bare optimistisk?

Hej Vennerne

Hvordan starter man dette emne? Noget så følsomt, noget så specielt og noget hvor folk virkelig kan dømme en. Nemlig er man overtroisk, når det kommer til sin elskede sport?

Jeg tror vi alle er i nogen grad overtroisk, jeg har venner der har solgt deres stævnejakke, hvis de er faldet af til et ridestævne, rider med de samme underbukser 4 dage i træk, skifter bid hele tiden eller har et smykke som et slags lykkesmykke.

Personligt har jeg også en fast rutine og det er, at hver gang jeg er til stævne, skal Cavour have en godbid inden han får hovedtøj på og jeg siger ordene højt “Ej de er gode hvad? Hvis du er god, så får du mange flere, men kun hvis du er god ved mig” og det her er HVER gang.

Hvis jeg glemmer det, kan jeg gå helt i panik og mærkeligt nok, så de gange hvor han har lavet ballade med mig på banen – har jeg glemt det… Om det er min hjerne der driller mig, om jeg tror på det, om Cavour faktisk forstår mig, det er mig en gåde. Noget ingen kan forklare, men jeg er overtroisk/naiv/eller bare altid tror på det bedste, det ved jeg ikke, men jeg kan godt lide at tro på, at han kan forstå mig.

Jeg elsker at dele min hverdag med min ven, også selvom han ikke kan svare mig, så snakker jeg overraskende meget med ham. For jeg elsker ham mere end sporten. Jeg kommer ikke fra en familie hvor man skifter sine heste ud, vores hest(e) er vores familiemedlemmer og man arbejder med hvad man har. For alle heste er specielle, nogen mere end andre, men jeg tror på, at hvis man lytter godt efter og selv mærker hvad der føles rigtigt – så skal man nok få et fællesskab, også udover sine overtroiske rutiner/påklædning eller ord.

Jeg er er af den optik, at hvis det giver ro i maven og hjælper – så gør det da for pokker! Der er ingen du skal imponere på en springbane, udover de krav du selv har sat til dig selv, så hvorfor ikke nyde det? Jeg vil være lige så glad for at springe LC som MA, for jeg skal ikke leve af at ride (og dem der skal, håber jeg også har det sådan, hihi) – man skal bare huske at nyde hverdagen og sin hest, så har jeg erfaret – at så skal resultaterne nok komme og man får en langt bedre hverdag 😀

Dem der har fulgt mig igennem længere tid ved, at jeg altid vender ting til noget positivt! Negativ energi er ikke noget jeg ønsker at have – men det har vi alle og man kan ikke altid komme udenom det – men jeg prøver og jeg håber i vil prøve med mig! <3

 

Dejlig søndag til jer og vi ses senere friends
Clara

Mit navn er Clara, jeg er 23 år og har hesten Cavour. Cavour er en 13 års Hollandsk Varmblod og jeg har haft ham, siden han var 5 år gammel. Sammen har vi mange resultater til og med Ma spring, men da Cavour har stået stille det meste af vinteren, så vi er i gang med at træne os op igen, stille og roligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *