fbpx
PEEK 2019,  PEEK 2020

Pavo – Feeding Excellent, som PEEK sponsor 🌺 #18 – @camillawitte

Pavo Feeding Excellence er betegnelsen for de 3 vigtigste punkter: Kvalitet– fordi kun det bedste er godt nok til din hest. Sundhed– de vil forbedre sundheden hos din hest. Passion– de deler din passion for heste. Så uanset om man er hobby rytter, stævnerytter eller professionel er Pavo et mærke man kan bruge. For alle vil jo sin hest eller pony det bedste. Og her spiller det rigtige fodring, pasning og pleje en meget store rolle for hestens komfort og velbefindende; både på stævnebanen eller på en skovtur.

Pavo for mig

Hvad skal man næsten sige? Der kan næsten ikke udvælges nogle favoritter – for heste er forskellig og har forskellige behov. Og der er her Pavo er så vanvittig gode, for de har så mange muligheder i deres sortiment. Jeg har selv min på Care4Life kombineret med TopSport. Derudover er jeg virkelig fan af deres tilskudsprodukter, som alle er pelleteret og nemme at dosere og få hestene til at spise. Pavo giver de bedste betingelser for at sætte muskler, have overskud og være klar på arbejdet.

Bag Pavo

Vidste de at Pavo, for over 50 år siden, var de første der lavede specielt foder fremstillet til heste. Med den erfaring og videnskab har de igennem årene udviklet et stort sortiment af hestefoder, som kan anvendes til enhver situation eller behov.

I forbindelse med vores konstante forbedring af vores produktion-processer, forbedre vi løbende ingredienserne og indholdet i vores produkter, hvilket resulterer i at vi altid har et opdateret sortiment af hestefoder, med gode og udviklede produkter og foder-koncepter.

 

Jeg håber, at du har nydt mit indlæg. Måske har lyst til at følge lidt med i mit hesteri her på bloggen eller måske følge med på Instagram (@camillawitte) 😊 Her vil jeg poste en masse fra min hverdag.

Vi ses! XoXo

Camilla Witte

Tidligere indlæg:

Hej alle, jeg er en 28 år gammel. Springrytter og bosat i Aarhus. Udover at være en inkarneret hestepige, der bruger alt min tid på hest, så læser jeg en Kandidat i sygepleje på linjen avanceret klinisk ekspertise på Aarhus Universitet og er færdig i Juni 2021. Sideløbende arbejder jeg som sygeplejerske i akutmodtagelsen i Skejby og på hjerte sengeafsnittet i Herning som vikar. Hesten jeg primært bruger min tid på, er min galme konkurrencehest Le'Anna, som jeg har købt tilbage dec. 2020. Hun er 18 år og Dansk Varmblod efter Leandro og med Royal Z II som morfar. Jeg deltager i PEEK 2020, og håber du har lyst til at følge med - vi ses! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *