fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  PEEK NEWS,  Spring

PEEK finale 2019

Så er det hele overstået og årets PEEK vinder i kategorierne spring og dressur er fundet! I Dressur var det Rie Obling, der løb af med sejren, og i spring blev det Michelle Tovgaard. Det er med en varm fornemmelse i kroppen, at man har kunne tage hjem fra Blue Hors. Det har bare hele vejen igennem været en fantastisk dag! Hvor har det været en fornøjelse, at møde alle finalisterne ansigt til ansigt og kunne tage del i denne slutspurt. Vi håber I har hygget jer lige så meget som os.

Det har også været en meget emotionel dag, og følserne har siddet helt uden på tøjet! Men det må siges, at hver og en af finalisterne har klaret sig helt formidabelt! Vi er overvældet over alt den gode energi, man har modtaget fra det medvirkende, ej at forglemme den utroligt gode stemning – både i stalden og på banen. Alle finalisterne har i dag vist deres passion for ridningen, og vi håber at de har haft en god oplevelse.

Finalen

Dagens dommere bestod af Morten (Pavo), Vivi (ECCO), Nana (Catago), Christian (Blue Hors), Anna Kasprzak i dressur og Anna Sandahl Michelsen, berider hos Grindsted Rideklub, i spring.

Finalen bestod af to dele; først ca. 15 min. på hesteryg, hvor de modtog nogle gode råd fra Anna og Anna. Derefter  var de til en samtale med PEEK-partnerne, hvor formålet var, at lære finalisterne lidt bedre kende, samt spore sig ind på, hvad deres drømme og ambitioner er.

Om vinderne sagde dommerne bl.a. Det var to målrettede kvinder, som godt tør sigte højt, men hvor det stadig virker til, at det er realistisk. De er begge dygtige og følsomme ryttere, hvor der er stor udviklingspotientiale.

Rie går benhårdt efter at ride lille tur til World Cup og de har taget en familiebeslutning om, at hun skal satse 100% på dét her det næste år. Det er på mange måder et modigt valg og en stor beslutningen for familien, derfor vil vi gerne støtte på om, at hun kommer så langt som muligt. Det stråler bare langt væk, hvor meget Rie vil det her. De andre finalister har virkelig også gjort det godt i dag, men Rie har virkelig bare været iøjnefaldende hele vejen igennem.

Det har været en stor fornøjelse at møde Michelle. Hun kan ved første øjekast godt virke som en lidt stille pige, men der er ingen tvivl om, at hun er 100% dedikeret til det her. Under vores samtale skinnede hendes passion for ridningen virkeligt igennem. Michelle fortalte os bl.a. om hendes mål om at komme ud og spring S-klasser, samt hendes planer om at tage til udlandet for at forbedre sin ridning. Michelle ramte os bare, og vi glæder os til at følge hendes videre udvikling. 

Vi ses

Tusinde tak til alle, som har deltaget i dette års PEEK konkurrence. Det har været utroligt spændende at følge jer alle, og hos mange kan man tydeligt se en udvikling i løbet af konkurrencen. Vi er utroligt glade for, hvordan I har omfavnet det nye koncept med at PEEK fik sin egen blog. Alle deltagerne har været med til at skabe utroligt meget og godt indhold, som vi alle kan have glæde af. Vi håber at mange af jer har lyst til at fortsætte med jeres egen blog, så vi fremadrettet også kan følge med i hvordan det går jer. Samtidig håber vi jo selvfølgelig også, at I har lyst til at deltage igen næste år.

Tusinde tak for denne gang og på gensyn 🙂

Vi tager meget gerne imod feedback, så hvis du har noget ris eller ros, så må du meget gerne skrive en mail til os på info@ridersnotebook.dk 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *