fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019

PEEK – meget mere end et sponsorat!

Et sponsorat til en værdi af 40.000 kr. – WAUUU tænker man !!!

For det er faktisk gevinsten når man vinder PEEK konkurrencen. De sidste to år har jeg haft deltaget i konkurrencen og sidste år var jeg så mega heldig at vinde dressur kategorien… Det var simpelthen helt vildt… Jeg husker hvordan jeg bare ønskede mig det så meget og ikke kunne lade være med at græde da det blev afsløret hvem der havde vundet..

 

40.000 er mange penge!

Det er ingen hemmelighed, vi ved det alle, ridning er en vanvittig dyr sport. Jeg har tit hør folk sige “ved man ikke hvad man skal bruge sine penge til, så skal man bare købe sig en hest”. Det er jo rigtig! Når man bare regner sammen hvad man bruger på alt basis så som at købe hesten, på opstaldning, på dyrlæge og på eventuelle forsikringer, så kan man blive helt svedt. Men ikke nok med det, vil man noget med sin sport så kommer der også et stort beløb oveni hver måned i form af udstyr, div groomingprodukter og ikke mindst UNDERVSNING OG STÆVNE DELTAGELSE!

 

 

Præcis derfor gjorde sponsoratet en kæmpe forskel for mig. Med 10.000kr til foder, 10.000kr til udstyr, 10.000 kr til grooming produkter fik mine heste dels de aller bedste betingelser for at præstere og shine, men derud over kunne jeg benytte endnu flere af mine egne penge på at ride en HEL MASSE UNDERVISNING, hvilket har gjort en kæmpe forskel for mig og min ridning! Jeg føler selv at jeg i 2020 har rykket mig mere end nogenside før og det er jeg simpelthen SÅ TAKNEMMELIG FOR!

Nogle af mine favoritter!

CATAGO: Jeg har løbende haft fortalt jer om mine oplevelser med produkterne fra hhv. CATAGO, BLUE HORSE og PAVO  både her på bloggen men i endnu højere grad på min instagram som I selvfølgelig er velkomne til at følge. Men alligevel vil jeg lige hurtigt nævne “FIR TECH produkterne fra CATAGO”!!!! De er ALLE bare SÅÅÅÅÅ gode og jeg benytter mange forskellige af dem i hverdagen!!! Specielt deres FIR-TECH stald/transportdækken vil jeg nævne her!!! Jeg bruger det ALTID forud for stævner! Det er obligatorisk på når jeg fletter og under transport! Ind i mellem har de det også på om natten efter en god træning og jeg LOVER jer det gør en forskel! Hestene er bare mere bøde i overlinien, mere smidige og bløde og lettere at sætte igang efterfølgende!

 

 

BLUE HORS: Fra Blue Hors der harr jeg altså mange favoritter…. Jeg ELSKER blandt andet at tage mit grooming-kit frem når jeg skal gøre hestene klar til stævner! Der er ikke et stævne hvor følgende produkter ikke er et must:

  • Super Shine (gør pelsen mega blød og shiny)
  • White Matiné Shampo (Gør hvide sokker KRIDHVIDE med et snuptag)
  • Hoof Shine (Super nemt og giver et MEGA LÆKKERT FINISH)
  • Super Plait (Det er en af mine bedste venner når jeg fletter, fletningerne ugler ikke og holder bare MEGET BEDRE!)
  • Leather Oil Spray (Super nemt og perfekt lige at have med i hånden så man kan fikse læderet op inden man rider på banen)

PAVO: Hvad skal jeg sige? Jeg har ikke nogen favoritter her! For heste har forskellige behov og det er præcis det der er FANTASTISK ved foder fra Pavo! Der er SÅ mange muligheder, så meget ekspertviden og man kan være fuldstændig sikker på Pavo gør alt i deres magt for at sammensætte den optimale foderplan til hver enkel hest. Jeg har selv 11 heste og de fungere ALLE sammen på foder fra Pavo. Det er specielt på vores konkurrenceheste jeg har mærket en forskel fra da vi skiftede over til Pavo! De står flot i formen, har haft rigtig gode betingelser for at sætte muskler, er blanke i pelsen, har overskud og arbejder mere koncentreret!

ECCO: Udover produkter fra CATAGO, BLUE HORS og PAVO fik jeg 10.000 kr kontant fra ECCO. Hvor flot en præmie var det lige??? At få sådan et økonomisk tilskud er virkelig noget man kan mærke! Jeg valgte at de ikke skulle bruges til løbende udgifter, men at jeg ville købe noget for dem som jeg virkelig ønskede mig og som kunne minde mig om ECCO og min PEEK oplevelse. Derfor er de er dels gået til en ny kandar og dels en LTS lys pad, som jeg behandler hestene med både før og efter ridning! Begge dele er noget jeg bruger både dagligt og til stævner…. Så det er to rigtig gode ting som jeg er ECCO meget meget taknemmelig for! Så et KÆMPE tak til ECCO for ikke kun at støtte sporten men for også at have fokus på os “små ryttere” og for at ville hjælpe os godt på vej. Det er så dejligt at vi ikke bliver glemt i denne store verden!

Det økonomiske er IKKE ALT! 

Som I kan høre har sponsoratet gjort en KÆMPE FORSKEL for mig og min ridning! Men jeg bliver altså nød til at sige at den FØLELSE det gav mig at vinde PEEK var mindst lige så vigtig… Måske lyder det fjollet, men følelsen af at nogen tror på en, at de gerne vil være “med på holdet”, at man får lov til at ride for nogen og noget, og sidst men ikke mindst, at man får sagt sine drømme højt og derfor bliver “nød til” at tage dem seriøst, DET, ligepræcis DET har været vigtigt for mig!

 

 

Som sagt var jeg også med i PEEK 2019 og allerede der gik jeg derfra med endnu mere motivation og tro på at drømme kunne gøres til mål. Men i år, trods Corona, har begge dele vokset endnu mere i mig! Jeg har turde meget mere, jeg har kunne beslutte mig for mål og parkere tanker om “hvad nu hvis og jantelov”, jeg har følt at jeg havde noget og nogen at leve op til hvilket var vigtigere for mig end frygten for at fejle. Så hvor jeg måske før ville skubbe mange ting foran mig fordi jeg ikke lige synes jeg var klar, så har jeg i år kastet mig ud i tingene i langt højere glad! Alt det kan jeg takke PEEK og min helt fantastiske træner for!

Nogle af højdepunkterne i 2020

Januar: Don Juan debuterede i Prix Saint George med placering som nummer 2

Februar: Fabienne debuterede i MBO med Michala Damm Frydenberg med placering som nr. 3

Marts: Corona Lukkede Danmark og jeg fik ny hest = MASSER AF TID TIL AT TRÆNE

Juni: Fabienne blev kåret i RDH med 8 i helhed

Juli: Stævnesæsonen startede igen, Fabienne og jeg debuteder i MBO og fik hhv 69,3 og 73,8% ved vores to første starter!

August: DM hold med Fabienne hvor hun vandt ALLE sine klasser med hhv 71,667%, 73,722% og 74,222% og vores hold samlet fik bronze

September: Sjællandsmesterskaberne med Fabienne hvor vi red samme procenter hjem som bronzevinderen, men da man desværre ikke kan dele placeringer til mesterskaber gik medaljen til den equipage der fik de højeste procenter af dommer C og det var desværre ikke os.  Herudover  fortsatte min MB rejse med både Fabienne og Morfar. I alt har Fabienne nu gået 10 MB’er, med samlet 8 placeringer, heraf 5 1. pladser!

Oktober: Fabienne og jeg blev distriktmestre i distrikt 2

 

Fremtiden:

Næste delmål er at starte til landsstævnet på Heslegård næste weekend på alle tre heste og herefter håber jeg på at kunne komme afsted med et par stykker til Dressur Festival på Blue Hors i November. Jeg ville synes det var så fedt at få lov til at ride på den bane igen.

Så selv om mit sponsorat og min PEEK SPONSORRYTTER TITEL slutter inden længe, så har jeg fået så meget med mig! Langt mere end jeg først troede jeg vandt. Jeg kan ikke være andet end stolt og taknemmelig! jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at vores udvikling kan fortsætte. Mit mål er stadig at ride Grand Prix en dag og hvem ved måske er der andre der vil med mig på min rejse med hestene fremadrettet…??

 

Så til alle jer der deltager i PEEK 2021:

 GIV DEN GAS!

NYD OPLEVELSEN!

TRO PÅ AT DET ER MULIGT!

 

XOXO

Rie

 

 

 

 

 

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *