Blue Hors

Så er Blue Hors produkterne ankommet til biksen.

Vi kender det alle.

Vi kommer i stalden efter en lang skoledag/arbejdsdag, og synet der møder os er en møg beskidt hest, smurt ind i mudder. Dette gentager sig for mit ved kommende min. 5 dage i ugen, og så gange det med 2 heste.

Belondo er mesteren i at lege mudderdyr, hvis der er noget han er god til, så er han verdensmester til at gnubbe mudder ind i pelsen.
Jeg har lige fået en sendning ind af døren, fyldt med en masse forskellige ting, som kan hjælpe med at holde hestene rene, gøre dem fine, holde hosten væk og ikke mindst hjælpe med at holde Belondos led smidige.

Udover at jeg har Belondo, som heldigvis er brun, så er jeg jo også i besidelse af en skimmel, som efterhånden er ved at blive ret lys. Da vi kun har koldt vand i stalden, og jeg synes det er for koldt både for mine hænder og ikke mindst for de kære små heste. Derfor har jeg nu allieret mig med Blue Hors, og deres fantastiske pleje produkter.

 

 

 

 

 

 

Jeg må erkende, at jeg ikke er den bedste til at holde mine heste stævne rene til hverdag, men men. Jeg har det nu bedst med at have rene heste, tænker også det må være rarere for dem at have en ren og blød pels. Men når det er hver evig eneste dag. De kommer og giver fåck-fingere til en ved at være fyldt med mudder über alles, så ligger alt fokus ikke lige på at få skinnede rene heste. Dog har jeg nu fået fingre i Blue Hors Clean and Dry.

https://www.bluehors.com/da/produkter/clean-dry/

Jeg har nemlig hørt rygter om at det skulle være super nemt at børste mudder af ved at have sprayet Clean and Dry på inden. Så det skal lige igennem en test periode, også skal i nok hører om min erfaring, og om mudderdyrene er blevet til heste igen.

 

Så skal der testes produkter

Da jeg modtog pakken, ankom det hele i deres egne kasser med logo på. Hvis dette ikke er gennemført, så ved jeg ikke. Der fik Blue Hors lige nogle plus point.
Jeg synes altid det er lidt besværligt med de hovolier der. Jeg har længe ledt efter en som man kan se sætter sig i hoven selvom den er våd. For synes der er så mange, der bare glider af ligeså hurtigt som man har strøget dem på. Men ikke denne. Hoof Oil Deluxe, den lå bare perfekt, og hoven så fugtet ud efter brug, og fik en skinnede glans.

 

I starten af PEEK, da vi blev udtaget til finalen modtog vi en masse lækre produkter fra Blue Hors. Alle 3 ting er nogle jeg bruger dagligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livet med en skimmel

https://www.bluehors.com/da/produkter/white-matiné/

Efterhånden er Lansing ved at blive ret lys. Så det er desværre blevet et must at han skal vaskes til hver evig eneste ridestævne. Heldigvis så har jeg fået fat i Blue Hors White Matiné. Jeg er imponeret. Den shampo virker hver eneste gang. Jeg har egentlig brugt den længe, og hestenes pels tager godt i mod shampoen. Lansing skinner helt når han er vasket. Samt hans hale bliver så fin, og næsten helt sølv (han har lidt brune/gule hår i halen naturligt)

 

Har i nogle gode råd?

Kan i hjælpe mig, har i nogle gode råd til at holde hestene rene?

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 18. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *