Sylvfin springer
Blue Hors,  Catago Equestrian,  ECCO,  Pavo,  Spring

Så er det imorgen! D. 14 December!

Hvad er imorgen? PEEK finalen selvfølgelig! Men hov, hvad skal der egentlig ske? Vil du gerne vide hvad der skal ske imorgen til finalen, kan du læse det i dette indlæg!

Finalen finder sted på Blue hors, Tørskindsvej 70, 7183 Randbøl.

Dagens program

Dagens program
Dagens program

Stalden åbner lørdag fra kl. 7 og så har vi 1½ time til at få hesten i boksen og få styr på det hele, inden vi skal holde Info møde kl 8:30 i glassalen (cafeteriet i ridehuset). Dem der kommer langvejs fra, har dog haft mulighed for at komme med hesten idag.

Når vi kommer får vi udleveret et underlag, vi skal ride med på dagen.

Derefter starter dressurrytterne med at ride fra kl. 9:20-10:35.

10:35 er der opsætning af spring.

Fra 10:50-12:05 rider springrytterne. Jeg skal ride som den sidste 11:50.

Når jeg har redet er der frokost pause 12:05 – 12:40, hvor efter dressurrytterne starter med at have samtaler med PEEK partnerne fra 12:40-13:05. Fra 13:05-13:30 er det springrytternes tur til at snakke med PEEK partnerne. Jeg skal ind til samtale som den sidste kl. 13:25.

Herefter er der evaluering 13:30. Vinderne findes kl. 13:45 og til sidst kl. 14:00 er der kaffe i cafeteriet.

 

Gennem dagen vil vi blive vurderet af dommerne på en skala fra 1-5, dette vil både indbefatte vores niveau i ridning, ekvipagens udviklingspotentiale, mål osv.

 

Hvilken hest tager jeg med?

Jeg har valgt at tage Sylvfin med, fordi jeg har haft ham siden han var 2 år. Jeg har selv har lært ham alt hvad han kan og jeg vil gerne have endnu en rigtig god oplevelse med ham! Fordi jeg ikke tager Agent med er fordi, han kun har sprunget cirka 6 gange i hans liv. I stedet for at han skal blive total forvirret over at bliver kastet ud i noget nyt, så får han lov at blive hjemme og hygge sig i stedet for.

En anden grund til at Sylvfin også skal med, er (det lyder måske dumt for nogle) at jeg har lovet ham det! Sidste dressur stævne vi var til, sagde jeg til ham. At hvis han nu gjorde det godt i dag, så skulle han med ned på Blue Hors den 14. december og have det sjovt. Sylvfin mente at han gerne ville med, så han gik to rigtig gode programmer og vandt sin LA2 og blev nr. 3 i LA1!

Har i lyst til at læse helt præcis hvordan det gik, kan i trykke HER.

Klargøring til finalen

Jeg har brugt dagen i dag på at pakke foder og godbidder, som han skal hygge med i boksen. Alt mit udstyr er blevet pudset og plejet med produkterne fra Blue Hors og Ecco. Det skinner som aldrig før! Jeg har fået pakket det hele og er stort set klar til afgang i morgen tidlig.

Bilen er pakket
Bilen er pakket
Traileren er gjort klar og pakket
Traileren er gjort klar og pakket
Sylvfin er klar til Imorgen
Sylvfin er klar til Imorgen

 

Tak fordi i har fulgt min rejse gennem PEEK konkurrencen!

Instagram

Youtube

Hej Mit navn er Rikke. Jeg har en 4års vallak som skal til og igang med ridning, en 2års hingst som jeg er ved at vinde tilliden til og gøre klar til tilridning om et par år, en 8års vallak som jeg selv har tilredet, vi har haft debut i 90cm spring og LA2 dressur. En dårlig tempereret rytter, vil aldrig kunne lave en god tempereret hest. Mit fokus er, at hest og rytter trives sammen som ekvipage, og målet er at nå så langt i dressur og spring, som vi overhovedet kan. En glad hest er en god hest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *