fbpx
Blue Hors

Så skal der vaskes! (Groming tips)

 

Nu er efteråret godt på vej, og for mit vedkommende betyder det, at hestene er mudret ind fra top til tå. Især Belondo.

Normalt er jeg ikke den store fan af at vaske hestene mere end højest nødvendigt i alle de kolde måneder, men nu hvor vi har både varmt vand i stalden og solaire, så tænker jeg begge drenge komme en gang eller to under bruseren 💦.

Det er bare meget nemmere lige at snuppe en svamp også lige en turbo vask. Så slipper man også for alt det støv udover det hele.

Vasketips 🤗

Jeg fik da lige lokket en skøn veninde til at bikse en lækker video sammen. Alt hvad der bruges i videoen er fra Blue Hors Care, som jeg er stor fan af. 🥳

https://www.instagram.com/tv/CE8mARQBTjm/?utm_source=ig_web_copy_link

Så her får i da lige en lækker video af mig, og den kære B, som bliver udsat for en ordentlig omgang vaskeri 💦. Ikke ligefrem hans favorit må man sige. Nyd videoen, og hyg jer med mit kønne ansigt 😜. En kommende filmstjerne i know 😅.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *