Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Sammen er vi fri

Det lyder måske skørt, men det er nu rigtig nok. Jeg føler mig fri, når jeg sidder på ryggen af min firbenede bedste ven. Når vi rider rundt og tankerne forsvinder.

Tankeløs

Når jeg sætter mig op på Zilke forsvinder alt, tankerne går ikke mere på hvad andre folk tænker om os. Det eneste vi kan være istand til at tænke på, er friheden, friheden i alle de tanker der bare forsvandt. Jeg drømmer mig væk sammen med Zilke, hen til et sted hvor der kun er Zilke og jeg. Vi drømmer os langt væk, helt til et andet univers.

Kunsten i at ride uden bid

Til en kæmpe inspiration har Ute Lehmann skrevet bogen “Kunsten at ride uden bid”, som er virkelig spændende.

Vejen til et harmonisk samarbejde – Ute Lehmann

I bogen skriver hun meget om det med friheden, for mange symboliserer ridning uden bid mere frihed. Grunden er enkel og nem at forstå , give slip på kontrol og tvang. Ute`s drøm er at kunne galoppere på en rolig og afspændt hest på stranden, med så lidt udstyr som mulig. Noget hun også lægger meget vægt på er, at der skal være en varieret træning, det går jeg selv også rigtig meget op i. Hvem elsker ikke en ny sjov udfordring? Bare ligge noget af det hårde arbejde lidt på hylden, og fokuser på det sjove. Jeg har selv lagt noget af det hårde arbejde lidt på hylden, og rider en smule rundt i cordeo. Det giver hesten meget mere motivation til at arbejde. Det hjælper sindsygt godt, og Zilke rykker sig fra gang til gang.

Friheden

Friheden er svær at beskrive med ord, men et billede vil kunne beskrive den syrealistiske følelse.

Som man siger, et billede fortæller mere end tusind ord. Jeg syntes dette billede, beskriver friheden på en måde, hvor du kan se forholdet mellem dyr og menneske. Du kan se på billedet, selvom vi springer over et lille spring, lytter Zilke til mig. Den måde Zilke har hendes rolig blik på og at hun stoler på mig og omvendt.

Det her billede, er jeg også mega forelsket i. Det viser hvordan vi træner, Zilke kigger tålmodigt på mig. Zilke gør altid hendes bedste, og gør øvelserne bedre og bedre, for hver gang hun øver sig. Som I kan se er vi frie i skoven, og Zilke bliver hos mig. Vi har et stærkt bånd til hinanden, og vi stoler på hinanden.

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *