fbpx
Catago Equestrian,  PEEK 2019

Sneak Peak hos CATAGO!

Uhhh la la la…

 

Så kan I altså godt begynde at glæde jer👏!!

CATAGO har lige nu gang i en masse super lækre tiltag som med garanti vil komme både vores heste og os til gode… 💫

I går var jeg nede og besøge deres Showroom i Roskilde for at vælge produkter til både mig og hestene. Jeg havde mit sponsorat på 10.000 kr. at shoppe for og synes som udgangspunkt ikke at jeg manglede det helt store. Så min tanke inden jeg kørte hjemmefra var, at det ville da være svært at bruge så mange penge, men jeg blev klogere. 🤪🐴💪🏼


Juleaften i “hesteland”

Det var simpelthen så fed en oplevelse igår👌. Jeg havde en aftale med Charlotte fra CATAGO kl. 12 i showroomet og jeg havde selv regnet med at være færdig igen senest ved 13.30-tiden ⏰! Hvor lang tid kunne det lige tage at vælge lidt produkter? Men jeg blev klogere 🤣😃👍

Først og fremmest var det MEGA hyggeligt at møde Charlotte, vi startede med at sludre en hel masse (om heste selvfølgelig)! Hvis ikke vi lige som havde nogle produkter vi skulle have set på, kunne vi sikkert have brugt hele dagen på at sludre og drikke kaffe ☕️🍪🐴❤️.

 

Derefter blev jeg vist alle deres produkter, både dem der er i handel nu og de som kommer her til foråret og til vinter. Det var super fedt at få dem vist af en der kendte til alle detaljer, effekter og funktioner. Jeg siger det bare, dere r tænkt over tingene hos CATAGO! Jeg har i forvejen nogle enkelte af deres FIR-Tech produkter og dem er jeg ret stor fan af. Jeg er på ingen måde i tvivl om at de gør noget rigtig godt for mine heste. Derfor valgte jeg blandt andet to sæt FIR-Tech standgamacher til min nye hest som i øjeblikket står en del inde, nogle FIR-Tech bandageunderlag, bandager,sadelunderlag, skridttæppe og forskellige andre ting. Læs evt. indlægget “back og FIRe” hvor jeg blandt andet beskriver mine oplevelser med CATAGO’s FIR-Tech dækken.

CATAGO forkæler også rytterne

 

Udover en masse gode produkter til hestene synes jeg virkelig at de kommende designs og farver er ret lækre. Normalt er jeg en ret klassisk pige. Jeg ender næsten altid med at vælge Navy, hvid, sort eller beige, mennnnnn der kommer altså blandt en ny og virkelig fin grøn farve til efteråret som jeg ikke kunne stå for. Så det blev blandt lige til en super lækker, lun og let jakke og forskellige matchende udstyr til den nye hest.

 

 

 

 

 

 

Så KÆMPE KÆMPE tak til CATAGO, for denne mulighed. Det endte faktisk med at jeg først kom derfra lidt i tre, fordi jeg simpelthen ikke kunne beslutte mig i det store mekka af alverdens fantastiske produkter. 🤪🙏🏼❤️

Nu glæder jeg mig bare helt vildt til de første pakker begynder at dumpe ind af døren, og til løbende at vise jer alle de fine ting vi har fået…..

 

XOXO

Rie

 

Hej med dig.... Du kender mig højest sandsynligt ikke, men det kommer du måske til hvis du har lyst til at følge lidt med her på bloggen... For at du får en lille fornemmelse af hvem jeg er vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle dig det grundlæggende. Jeg hedder Rie Obling og er i skrivende stund 37 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 9 år og købte selv min første pony (Lotte) da jeg var 12 år gammel. Selv om nogen måske vil mene at jeg er ved at være for gammel til den slags, så går jeg som så mange andre ridepiger med en indre drøm om en dag at ride grand prix. Måske lykkedes det en dag, måske ikke. Det vil kun tiden vise... Så følg med her på blogge så ser vi om min drøm en dag bliver til virkelighed....

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *