fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Stævne-debat #2

Hvor er jeg bare stolt og sindsygt tilfreds med dagens stævne! Hold nu helt op, en fantastisk Pony jeg har og en Pony, der virkelig gør det bedste, kun for min skyld!🔥🤞🏻

I dag har været en lang dag, fyldt med hest og stævne. Heldigvis startede stævnet ikke forfærdeligt tidligt, men pga min nervøsitet, var jeg vågen allerede klokken 6.00 om morgen..🤨 Dog var stævnet fyldt med succeser og mega fede oplevelser!! 

Vi var i dag på en længere tur, for at starte stævne i Lerbæk Rideklub. Det ligger nemlig omkring 1-1.5 time væk, dog klarede Poes hele stævnet og køreturen til UG! Og var med på ALT!!👌🏻🌟

Vi skulle i dag starte, LE (60) Met. B4 & LD (70) Met. B3! 

Inde på banen til første klasse, hvor der masser af fyld, til trods for det “kun” var et D-Stævne, heldigvis har jeg jordens bedste Pony, som aldrig kigger på fyld eller andet!🙏🏻🔥

I 60 cm, var vi nul i hovedrunden og dsv en enkel bom på spring nr. 2 i omspringning. Det var totalt min egen skyld!!🙄 Det var min allerførste omspringning nogensinde. Jeg for reddet mig en på en lidt for lille vending, dog var Poesi bare med på legen! Jeg havde dog regnet med Poesi tog et galopandspring mere, så jeg sidder og hænger i tøjlen over springet, som gør Poesi ikke kan strække sig og får derfor en bom.. Vi havde ellers vundet klassen, med hele 2 sekunder. Det var super ærgerligt, men Poesi gjorde det så flot og indtil andet, behøver jeg!❤️🐴

I 70 cm, var Poesi med på det hele igen.🤞🏻 Hun var dog bare meget mere frisk og stærk i denne runde, så jeg valgte og ride en forholdsvis sikker runde, men kun en enkel vending, for at få en god og stabil tur. Vi var dog alligevel hurtige nok, til at snuppe Pladsen ud af 10!🌟

Jeg er så stolt og sindsygt glad!!🙏🏻🔥

Vi vandt også lidt til dagens stævne..💪🏻😍👇🏻

Næste weekend er der stævne igen, hvor vi skal debattere i 2x LC (80)!🌟💋  

(Link til video, som ligger på min instagram.. @fjordhesten_poesi)

https://www.instagram.com/p/B4IOTVmBDp4/?igshid=1bv1j30a5dspp

https://www.instagram.com/p/B4IOTVmBDp4/?igshid=1bv1j30a5dspp

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *