fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Stævne-debat #3

Yay!! I søndags stod den på stævne igen, denne gang på hjemmebane (Sportsrideklubben Klarup og Omegn).

Selvom det var på hjemmebane, var jeg sindsygt nervøs, som i virkelig!! Sidste gang vi startede LC gik det langt fra godt (I April). Efter det stævne, holdt vi en LANG (!!) pause, før vi igen valgte og starte stævne, for blot kun en 1 måned siden.👀

Der skete rigtig meget i tiden mellem April til Oktober, som var skyld i den lange pause, plus så tog min form for angst også over – her beskrives der hvad jeg mener, med ‘min form for angst’ –   https://peek.ridersnotebook.dk/kampen-mod-mig-selv/

Derfor gjorde det, det hele 100 gange værre. Vi tog af sted til stævne d. 13 Oktober – https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-dag🤞🏻/  hvor det hele bare spillede inde i hovedet på mig, og jeg var så nervøs!!! Bange for hvordan hun ville opføre sig og bange for om vi kunne komme hjem, uden hjælp fra dyrlæge… Alt gik over ALLE FORVENTNINGER og det kørte altsammen, som det skulle!

Jeg har været rigtig dum og starte hurtigt ud i de “høje” klasser, hvor vi til Poesi’s første rigtige springstævne startede LC & LB* – 80 cm & 85 cm.

Poesi tog det dog i stiv arm, men jeg var for hurtigt fremme og derfor valgte jeg, her efter vores pause og tage det hele i Poesi tempo, som virkelig gav pote!

Derfor startede vi først i Langholt Rideklub (https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-dag🤞🏻/), 60 & 70.

2. Stævne – Lerbæk Rideklub (https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-debat-2/), startede vi igen 60 og 70.

I søndags skulle vi starte 2x LC (80 cm) for første gang siden April, og nøj jeg var nervøs! Jeg bedte blot til en god runde, og så måtte placeringer osv, komme senere, for stævnet var blot for øvelse, og få at styrke Poesi i at starte stævner i lidt højere, og i at styrke mig selv, uden at panikke helt enormt, og få det rigtig skidt.

Poesi var dog en totalt Guttermand, hold da op!!! Hun sprang helt igennem fantastisk og var med på alt!

Jeg lavede den dummeste indridning i første klasse og kommer både dårligt på 1’eren og 2’eren. 1’eren kom enormt hurtigt efter 1’eren, som dsv gav os 9 fejl – totalt rytterfejl..

2. Runde red jeg MEGET bedre. Fik reddet godt fra start, alle afstande passede, to enkle (lidt) tætte afstande, men Poesi klare det som en leg og var flyvende hele vejen igennem, og derfor ender vi med 0 fejl! Vores alleførste 0 runde over 70 cm! Så stolt rytter!

Video fra stævnet

Vi melder totalt klar til stævne igen om 2.5 uge, og Christmas Show Warm Up, d. 8/12!🌟💪🏻🤪

 

De bedste hilser fra Stald Kiels Poesi & Caroline P. Østergaard.❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *