fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2019,  Spring

Stævne debat#4

https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-debat-3/ I dag stod den, som skrevet inde på mit nyeste indlæg https://peek.ridersnotebook.dk/en-lorte-uge/ på stævne i dag, trods den hektiske uge op til og de mange problemer der pludseligt opstod ud af det blå..

Men puha hvor har det været en rigtig hård og rigtig lang dag. Til trods for de to lave klasser vi skulle ride i dag, har jeg ALDRIG haft det så dårligt som jeg havde i dag. Føj hvor var det dybt ubehageligt og irriterende.

Igår var jeg ude i stalden det meste af dagen, da der blev afholdt dressurstævne. Jeg var slet ikke nervøs, overhovedet for klasserne i dag, og det var jeg heller ikke da jeg kom hjem. Først da jeg lå i sengen og skulle falde i søvn, kom det hele væltende ind, og jeg blev SÅ nervøs!!

Poesi var monster frisk og stærk til dagens stævne, men hun var dog stadig super sød og have med at gøre og leverede to super gode runder. Begge fejlfrie!! Det var mega fedt!

Til trods for de gode runder i dag, endte jeg med slet ikke og ride inden jeg skulle ind på banen imellem mine klasser. Det var nemlig en showklasse, hvor jeg skulle ride 50 og 60 cm. Efter jeg kom ud fra 50 cm, fik jeg slet ikke opvarmet til sidste klasse, da jeg simpelhent fik det så dårligt at jeg stod og kastede op i 5 min.. Puha det var træls og virkelig synd for Poesi, da jeg virkelig bare sprang ned af hende, da jeg ikke ville kaste op, ud over hende.. Poesi er dog den allerbedste kammeret!!   Alle afstande passede perfekt inde på banen og selvom hun var stærk og frisk, prøvede jeg at sidde stille og roligt og følge med. Poesi var hurtig til og dreje efter springene, og i stedet for at kæmpe for at få hende ud, i disse klasser (som er umuligt),  sad jeg tilbage og fulgte med og det gav virkelig pote! Jeg er så glad for den hest. Over de sidste 2 måneder har hun revet 5 rossetter med hjem, flere end vi har anskaffet os i 4.5 år.. Det går endelig den rigtige vej for os, og jeg glæder mig virkelig til og se hvad fremtiden og helt bestemt næste år bringer os!

 

Video af vores 60 cm. Uredigeret, bare med musik ind over.

.https://www.instagram.com/p/B5QtVSwhbNf/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Her kan i se de tre andre stævne opdateringer:

 https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-dag🤞🏻

https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-debat-2

https://peek.ridersnotebook.dk/staevne-debat-3/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *