Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Stoler din hest på dig?

Heyy!

I går og i dag har jeg bare hygget med Mizzi. I går prøvede vi noget, jeg aldrig har prøvet med hende før. Vi har redet uden sadel mange gange, men i går skridtede vi uden sadel og trense – altså i grime. På min pony kunne jeg skridte lange ture uden sadel og i grime, men troede aldrig, jeg ville komme til, at kunne gøre det med Mizzi. Vi skridtede godt nok bare i hallen, men hun var super sød, så det var mega fedt! Jeg elsker, at lave andet end bare at ride normalt og veksle træningen. Jeg tror også på, at Mizzi får mere lyst og glæde ved at lave noget forskelligt.

-Mizzi syntes lige, at det var tid til en pause;D

 

Hesten skal stole på sin rytter

For mig betyder det rigtigt meget, at have et godt bånd til min hest og jeg tror bestemt også, at det har betydning når man rider. Jeg tror, at det er super vigtigt, at hesten stoler på sin rytter, og føler sig tryg. Jeg har derfor brugt lang tid på bare at stå og strigle Mizzi, gå ture med hende og lege med hende i hallen. Der er ingen tvivl om, at hun efterhånden er blevet meget mere tryg ved mig, end da jeg fik hende. Til at starte med kunne jeg ikke engang lukke hende ind og ud fra fold, uden hun trippede ved siden af. Nu kan jeg gå ture med hende, uden problemer. Hun ligger tit ned når jeg kommer op på folden til hende, og elsker at ligge og blive snakket med. Hvis ikke hun ligger ned på folden, kommer hun mig altid i møde. Så snart hun ser, at jeg er i stalden, går hun hen til lågen ved folden, og venter på, at jeg henter hende.

 

Det er klart også en af de ting jeg elsker ved ridesporten – det jeg sikker på, at mange af I andre også gør! Jeg elsker det forhold man får opbygget med sin hest, og hvordan de hengiver sig, og stoler på en.

 

I dag red jeg ikke Mizzi. I stedet stod vi 15 min i boksen og hyggede, og hun nød det. Hun elsker bare at blive snakket med.

Derefter blev hun striglet, og wauw – hvor er hun bare blevet flot i pelsen. I alt den tid jeg har haft hende, tror jeg aldrig, hun har været så blank og pæn i pelsen som nu. Efter det, kom hun tilbage i boksen, og så skridter jeg hende en tur i morgen.

 

Tak fordi du har læst indlægget<3

 

-Mai Katrine

Hej. Mit navn er Mai Katrine, jeg er 17 år og går i 3.g. Jeg har springhesten Anneksgaardens Mizzissippi. Hun er en 9 års hoppe, på 170. Jeg har haft hende i lidt over 1 år, desværre har jeg kun haft fornøjelsen af at ride hende i 3 måneder, da hun har været syg de sidste 10 måneder... Alt dette vil jeg komme nærmere ind på i mine indlæg. Håber, at i har lyst til at følge med:))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *