fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020

Sværger du også til ét bestemt brand? #19 – @stellahorses

OBS: Godt tilbud findes i indlægget!! Da jeg var i stalden Fredag morgen gik det op for mig at vinteren er rigtigt på vej og kulden snart træder ind. Ingen brok her fra! Jeg elsker nemlig et frisk vejr. Faktisk vil jeg meget hellere have minusgrader og blå himmel, end 10-12 grader og gråvejr. Men det kolde vejr kræver god påklædning. Det er nemlig ikke sjovt at være ude særlig længe, hvis ikke man kan holde varmen. Og med hest, ja så undgår man jo ikke et par timer eller 4 i en kold stald hver dag.

 

Et standpunkt til man taget et nyt

Jeg har meget længe sværget til et bestemt mærke ridebukser. Mange forskellige mærker og slags er afprøvet og jeg har fundet min favorit. Både grundet design, komfort og holdbarhed. Det er ingen hemmelighed at mine absolut yndlings ridebukser er Cavalleria Toscana ”American” med fuldgrip. Jeg har brugt dem længe og bruger ikke andre. Sidste vinter havde jeg et par vinter-edition med foer, så jeg kunne holde varmen. Men jeg har muligvis brugt dem lidt for meget, så der er desværre slidt hul i. Derfor havde jeg brug for er nyt par vinter ridebukser. Men 2100 kr for et par CT lige før jul, det er ikke lige min prioritet.

Men nye vinter ridebukser har jeg alligevel købt og endda fra et andet mærke. Jeg har ellers længe sagt jeg aldrig ville købe andre ridebukser end CT igen.

 

Et godt tilbud gjorde udfaldet

Hvem kan stå for et godt tilbud? Ikke mig i hvert fald 😉 Nu vil jeg lige give tippet videre til jer, hvis i skulle få lyst til et par super lækre ridebukser til billige penge, efter at have læst mit indlæg.

Jeg faldt over et tilbud på Jessens Rideudstyr. Klik her for tilbuddet. 300 kr (før: 919 ,-) for et par vinter ridebukser med fuldgrip fra Catago. Modellen hedder Olivia og findes i fire farver. Det er en softshell ridebuks som er vind og vandtæt/afvisende og har er lækkert tynd fleece foer, så man nemt holder varmen. Jeg var meget i tvivl i starten. Det var billigt og de så pæne ud, men kendte ikke pasformen og om jeg kunne indfinde mig med et andet par ridebukser end normalt. Men jeg har ikke fortrudt!

 

 

Inge kolde lår til mig

Jeg har nu modtaget mine nye ridebukser og jeg må sige jeg er mere end tilfreds! De passer perfekt og er dejlig varme. Selvom det er softshell er der stadig fint stræk i, så de er behagelige at have på og der er god bevægelighed i.

Jeg er generelt rigtig glad for Catago og deres produkter/udstyr til heste er virkelig gode! Jeg ejer flere underlag og bruger næsten ikke andet. Men har faktisk ikke brug ridetøj fra Catago før. Så var lidt spændt på om de var lige så gode, som deres ting til hestene. Jeg må overgive mig og sige at jeg faktisk er ret tilfreds og glad for et par ridebukser som ikke er CT. Kan dog ikke komme uden om at det nok stadig er mine absolut yndlings busker 🙈

 

Tidligere indlæg

Håber i andre også kan få brug af det gode tilbud jeg faldt over 😉

Tak fordi i læste med. Jeg håber i også har lyst til at læse med i mit næste indlæg. Indtil da er i mere en velkommen til at følge med på instagram på min profil @stellahorses 😁

Hvis du endnu ikke har læst mine tidligere indlæg eller ønske at læse dem igen, så finder du links til dem her:

#1 – Rejsen begynder her

#2 – Min partner in crime (video)

#3 – Dobbelt op på problemer (video)

#4 – Horse Management (video)

#5 – Hesteejer på SU

#6 – Væk med den klassiske ridetime (video)

#7 – Bindeled mellem hest og rytter (video)

#8 – En helt normal dag i stalden (video)

#9 – Enhver hesteejers frustrationer (video)

#10 – Friday Feeling & Vet-Check 

#11 – Hvordan forebygger vi skader? (video)

#12 – Hvor stort må man drømme? (video)

#13 – Ingen championatsfinaler i 2020 

#14 – Plus på overskud, minus på tid og penge (video)

#15 – Ægte Mandagsstemning med tabt sko og halt hest

#16 – Et hemmeligt våben (video)

#17 – Bliv en bedre rytter hjemme fra sofaen

#18 – Stævneklar og fletteguide (video)

#19 – Sværger du også til ét bestemt brand?

#20 – Blodige billeder og opkald fra stalden (video)

#21 – Tidlig start er altafgørende

#22 – Tænkt dig om en ekstra gang – er det dit eller hestens behov?

 

Hej alle, jeg er en 25 år gammel amatør dressurrytter, bosat i Odense. Udover at bruge næsten alt min tid på hest, læser jeg medicin på Syddansk Universitet på 6 år og er færdig i Juni 2021. Min hest, som jeg købte i December 2018, hedder MR’s Gavin og er en 5 års Dansk varmblods vallak. Han er efter Grand Galaxy Win og med Weltjunge som morfar. Under min deltagelse i PEEK 2020, vil jeg her på bloggen fortælle jer mere om os, dele ud af tips og tricks og dele en masse tanker og reflektioner om min egen ridning og livet med heste. Jeg håber i har lyst til at følge med - vi ses! :)

3 kommentarer

 • Maria Myhre-Mikkelsen

  Heyyyy jeg har lige bestilt to par af de bukser 🙂 Fedt at høre du er vild med dem, for så skal jeg også nok blive det.

  • Stella Thulstrup

   Jeg tog også chancen – det er jo en vildt god pris! 😀
   Er sikker på du bliver glade for dem! Jeg er i hvert fald super tilfreds. Og er ikke i tvivl om at jeg nok skal holde varmen til vinter!
   Hvad farve har du købt dem i? 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *