ECCO,  Pavo,  Spring

The Beginning of life

Nyt liv 

D. 27 Maj 2005 ved 17 tiden på Kroglund gik vandet på Canberra, og Cappuccino var på vej ud. Det var en kæmpe oplevelse at opleve. At få lov til at se et helt nyt liv komme til verden, og endnu bedre var det familiens første føl. Det hele var meget bevægende og så sødt. Da Cappuccino kom ud, vidste Canberra ikke helt hvad der var sket indtil hun så ham. Og så begyndte hun at kalde på ham, og så begyndte alle hestene i stalden at kalde. Det lød virkelig som om hele stalden fejrede, at Cappuccino var nu kommet til verden.

Canberra var ikke helt vild med at Cappuccino skulle dige. Det strammede rigtig meget, og det gjorde ondt. Så hun var ikke villig til at lade Cappuccino dige. Da det er meget vigtigt, at han skal have det første mælk. Så gik min far i sving med at malke sin hest, så han kunne give det til Cappuccino i en flaske. Heldigvis tog det ikke længe før at Canberra gav ham lov til at dige.

Jeg glemmer aldrig den følelse jeg havde da han var født. Det var simpelthen det mest fantastiske jeg havde set. Han var så lille og brun. Derfor fik han navnet Cappuccino. Vi vidste det skulle være et navn  med C, da hans mor hedder Canberra og far Campbell. Cappuccino er en holstener efter Campbell og Candillo som morfar.

Han var det skønneste føl jeg havde set, og var bare så sød. Jeg synes altid det var så sjovt at se ham lege rundt. Og da han skulle spise græs var det altid sjovt, at se hvordan han løste den opgave. Hans nakke var lidt kort i forhold til hans lange ben, så nogle gange skulle han bukke sig eller stå på knæ for at nå 😆😆

Udvikling

Senere hen flyttede vi ud til vores nye gård med Tony, Canberra og Cappuccino. Og der havde jeg fornøjelsen i at se ham vokse op fra føl til at blive en flot ung hingst. Og samtidig skifte farve fra brun til Sort.😊🙈 Og hvordan han udviklede sig i løsspringningen, til han første gang skulle springe med rytter.

Avl er det mest facinerende. Alt fra at finde den rette hingst til sin hoppe, og så se sit afkom udvikle sig, og se hvad den bliver til🐴. Det var spændende at se ham blive tilredet. Han tog det bare så pænt og roligt. Cappuccino har bare væretog er stadig sådan en rolig hest. Han hviler rigtig meget i sig selv.

Da han blev 5 år solgte vi ham til England, så han havde en lang tur foran sig. Han landede godt derovre.

Senere hen blev han solgt til en pige i Irland. Hun har haft stor glæde af ham. Han har sprunget terræn og ridebanespringning med hende. Til træning har de sprunget 120cm. Jeg fandt ham på instagram, da jeg søgte ham på hans nye navn Lancasino B og fandt ham. Jeg var SÅ glad at jeg fandt ham. Jeg vidste ikke rigtig, hvor han var henne efter England.

Efter et år eller to, så satte hun ham tilsalg. Og vidste bare i mig selv han skulle bare hjem igen. Så jeg skrev med det samme, købte ham og fik ham hjem. Det var UVIRKELIGT at han var i hjemme i DK IGEN. Han har udviklet sig Så meget fra han var stiv og tynd da jeg fik ham, til han er nu mere elastisk og har taget på.😊🥕🥕🥕

Glæde🐴

Hver dag er en glæde med ham. Han er en rigtig pleaser, og er bare super god. Cappuccino har en rigtig dejlig skridt, trav er middel og hans gallop er dejlig stor. Jeg elsker at ride i gallop på ham 😊 Og elsker at springe ham. Han er en type hest som lære dig rigtig meget, hvis du ikke giver de rigtig signaler eller sidder rigtigt. Så du kan hurtigt mærke, at du ikke helt gøre det rigtigt. Jeg synes det er mega fedt. Jeg har lært SÅ meget fra ham. Og så er han bare en type hest, som er bare er rolig, rigtig god til børn og så ELSKER han rigtig meget MAD og polo mintpastiller 😆🥕🥕🥕

Hvis du har lyst til følge os i vores træning til hverdag kan følge os på Instagram 🐴

http://www.instagram.com/chriskateb/

Knus fra

Christina og Cappuccino🥕🐴

 

 

 

 

 

 

Hej!! Mit navn er Christina og jeg er 27 år gammel. Jeg rider ridebanespringning, og er fultidsansat i SuperBrugsen Gilleleje. Til dagligt rider jeg min hest Cappuccino, som er en 14 års holstener. Og jeg har også en 2 årrig hingst efter min hoppe Ballerina. Han hedder Senjor Balou <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *