Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo

Træner mod nye mål // Nico & Squess

Til nytår er de nye mål gældende!

Til nytår går jeg jo fra Junior (U18) til Youngrider (U21) kategori. Det vil også sige der bliver et spring i sværhedsgraden. Vi kommer til at skal starte i MA1,2 og GEO det næste år.

Det er nervepirrende at tænke på at lige som vi får succes i det vi gør nu, skal der ske noget nyt. Men det er jo det, det hele handler om. Nye drømme, nye mål – jeg glæder mig så meget.

Mandag d. 09-09/2019 var vi til undervisning ved Maria.

Her begyndte vi at tage fat på nogle af de ting der er med i youngrider klasserne, som er svære og ikke med i junior klasserne.

Her er nogle af kravene bla. mere samlingsgrad, galoppirouetter og serie-changementer. Samtidig med det bliver linjeføringen af programmet også mere udfordrene.

Jeg synes det er vildt sjovt, og vi arbejder nu mod en MA-debut inden nytår.

Fik ikke taget vildt meget video, men alligevel en smule i kan se – det var en rigtig sjov og lærerig undervisning og Squess var SÅ meget med på legen. Han ELSKER det her, det er så tydeligt at mærke.

Jeg må da også indrømme at jeg fik mærket en helt anden hest end jeg normalt gør, han var i et crazy-power-mood og det var en VILD følelse.

Hvad synes i om denne side af en mere upbeat Squess?

NB. Maria står kun med en pisk for at hjælpe Squess til at forstå mig bedre (jeg er jo ikke helt rutineret i disse ting) hun slår ham bestemt ikke!

 

Tak for at DU gad læse med!

Knus og kram

Nico & Squess

Hej! Jeg hedder Nicoline Johansen og er 18 år gammel. Jeg rider på min 15 årige dressurhest SquareDancer DVH 907, vi er tilsammen en B-equipage og starter pt. M-klasser på lands- og distriktsplan, da jeg stadig går under juniorkategori. Min nytilkomne dansemakker er avlshingsten Kirsebærgårdens Le Mans, som forhåbentlig også snart er klar til at debutere i M-klasser efter dette års bedækningssæson. Efter nytår vil jeg fortsætte under youngrider og kæmpe mig videre derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *