Pavo,  PEEK NEWS

Uge 45: Ugens PEEK’er

Her i uge 45 har  Caroline gjort sig særligt bemærket ved at dele indlægget Kampen mod sig selv... Et utroligt ærligt og modigt indlæg, som fortæller om hvordan Caroline kæmper med at have det både psykisk og fysisk dårligt til stævner.  På trods af det, kæmper Caroline videre, fordi hun elsker at ride!

På redaktionen hos Riders NOTEBOOK er vi glade for, at en sej pige som Caroline tør dele den slags oplevelser her på bloggen, for som det kan ses i kommentarerne, så er hun ikke den eneste der sidder med den følelse. Og det er altid dejligt at vide, at man ikke er den eneste i verden, som har det på den måde, som man har det.

Stort tillykke til Caroline!

Ugens Præmie

Denne uge har stået i Pavo‘s tegn, derfor kan Caroline se frem til at modtage en sæk med Pavo Slobber Mash. Mash som er hestens sunde varme måltid.

Pavo SlobberMash er et komplet tilskudsfoder tilberedt med varmt vand. Det er særdeles velegnet til kræsne heste ved stævner og til ældre

heste med tandproblemer. Pavo Slobber Mash kan anvendes til at fremme hurtig restitution efter anstrengelse eller sygdom, eller blot som en lækker og sund variation af din hests menu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *