fbpx
Pavo,  PEEK 2020,  PEEK NEWS

Ugens PEEK’er #40

Så blev det tid til at kåre årets første Ugens PEEK’er! Ugens vinder, Maiken Harhorn , kan se frem til at modtage et sæt uldundertøj fra CATAGO. Den nye kollektion af lækkert uldundertøj er ganske enkelt uundværlig på de kolde vinterdage. Merinoulden gør, at overskydende varme og fugt effektivt transporteres væk fra huden, så huden holdes tør og varm.

Maiken har i uge 40 skrevet indlægget Overraskende nyt – lyt altid til din mavefornemmelsesom fint beskriver, at man som ejer altid er den der kender sin hest bedst, og det må man ikke glemme. Uanset hvad diverse eksperter siger.

Hvad kan man vinde i uge 41?
Uge 41 står i Pavo‘s tegn. Som ugens PEEK’er vinder du en 6 kg Pavo SlobberMash og 1 Pose Pavo Health Treats (efter eget valg)!

Pavo SlobberMash er et komplet tilskudsfoder tilberedt med varmt vand. Det er særdeles velegnet til kræsne heste ved stævner og til ældre heste med tandproblemer. Pavo SlobberMash kan anvendes til at fremme hurtig restitution efter anstrengelse eller sygdom, eller blot som en lækker og sund variation af din hests menu.

Pavo Health er sunde godbidder fra Pavo. Pavo har lavet 5 varianter som kun indeholder naturlige og sunde ingredienser. Derfor har de et lavt indhold af sukker og stivelse. Du kan vælge mellem Hørfrø, Brændenælde, Gulerod, Æble og Rødbede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *