fbpx
Catago Equestrian,  Pavo,  PEEK 2020,  PEEK NEWS

Ugens PEEK’er #41

I uge 41 har Michéle skrevet et fantastisk og modigt indlæg; Når stævner og følelser går hånd i hånd. Et indlæg, hvor hun sætter ord på store følelser, som vi sikkert er mange, der kan nikke genkendende til. Erkendelsen af, at man nok egentlig er ens egen største kritikker, og at man nogle gange ikke kan indfri de tårnhøje forventninger, som man har til sig selv. Michéle‘s indlæg er også en fortælling om, at være ærlig overfor sig selv, at ændre sit eget mindset, og bede om hjælp for at blive bedre.

Stort tillykke til Michéle, du kan se frem til at forkæle din dejlige hest med en 6 kg. Pavo SlobberMash og 1 Pose Pavo Health Treats (efter eget valg).

Hvad kan man vinde i uge 42?
Ugens PEEK’er i uge 42 kan glæde sig til at modtage et lækkert CATAGO Diamond schabrack sort/turkis.

Elegant og tidsløst diamant kviltet schabrack i slidstærkt og smudsafvisende materiale, der lever op til de højeste standarder, og som holder både farve og form. Smart dobbeltflettet pipe og velcro på alle stropper. CATAGO Diamond er det officielle underlag for de danske landshold. Underlaget har vores populære IQ Comfort inderside, som transporterer overskudsvarme og sved væk fra hesten. Derudover er indersiden blød og meget behagelig for hestens ryg.

CATAGO Diamond schabrack sort/turkis vejl. Udsalgspris 479,-

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *