fbpx
ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  PEEK NEWS,  Ugens PEEK'er

Ugens PEEK’er #43

I uge 43 har Ugens PEEK’er, Clara Bergman, beskrevet et følsomt emne i hendes indlæg: Overtroisk, naiv eller bare optimistisk?. Overtro kan have mange forskellige former, og for Clara viser det sig gennem nogle bestemte ritualer. Om det hjælper eller ej, det er der lige så mange meninger om, det der blot er vigtigt at huske på, er at man altid skal gå 100 % med det der følelses rigtigt for en selv.

Clara har i sidste uge også skrevet: Hesteejer, studerende, medarbejder, kæreste, veninde, datter osv. – TIPS til hverdagen. Her dele hun nogle konkrete tips til, hvordan hun selv får en hverdag (med mange titler og gøremål) til at køre rundt – måske det kan inspirere andre lidt.

Som Ugens PEEK’er i uge 43 kan Clara se frem til at modtage et gavekort fra ECCO, som gælder til et par valgfrie Shape sko eller støvler.

Hvad kan man vinde i uge 44?
Uge 44 står i Pavo‘s tegn. Som ugens PEEK’er vinder du en 6 kg Pavo SlobberMash og 1 Pose Pavo Health Treats (efter eget valg)!

Pavo SlobberMash er et komplet tilskudsfoder tilberedt med varmt vand. Det er særdeles velegnet til kræsne heste ved stævner og til ældre heste med tandproblemer. Pavo SlobberMash kan anvendes til at fremme hurtig restitution efter anstrengelse eller sygdom, eller blot som en lækker og sund variation af din hests menu.

Pavo Health er sunde godbidder fra Pavo. Pavo har lavet 5 varianter som kun indeholder naturlige og sunde ingredienser. Derfor har de et lavt indhold af sukker og stivelse. Du kan vælge mellem Hørfrø, Brændenælde, Gulerod, Æble og Rødbede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *