fbpx
Catago Equestrian,  Pavo,  PEEK 2019,  PEEK 2020,  PEEK NEWS,  Ugens PEEK'er

Ugens PEEK’er #49

Ugens PEEK’er, Christina Gaba, har været yders produktiv. Hun har i sidste uge skrevet hele 3 indlæg på bloggen! Men et gjorde særligt indtryk.

Christina berører et emne, som for mange kan være svært at tale om. Og hvem har egentlig tænkt på, hvad der skal ske med ens hest, hvis man skulle være så uheldig at gå bort? Alt det, og nogle gode råd til processen berører Christina i indlægget: Til døden os skiller❤️ #20 @teamgaba. 

Du kan også få nogle gode råd til hovpleje i indlægget Skal vi danse med eller uden sko?❤️#22 @teamgaba, eller læse om et godt eksempel på, hvorfor man altid skal følge sin mavefornemmelse i Følg altid din mavefornemmelse når du sys der er noget galt🙏🏻❤️ #21 @teamgaba.

Hvad kan man vinde i uge 50?
Uge 50 står i Pavo‘s tegn. Som ugens PEEK’er vinder du en 6 kg Pavo SlobberMash og 1 Pose Pavo Health Treats (efter eget valg)!

Pavo SlobberMash er et komplet tilskudsfoder tilberedt med varmt vand. Det er særdeles velegnet til kræsne heste ved stævner og til ældre heste med tandproblemer. Pavo SlobberMash kan anvendes til at fremme hurtig restitution efter anstrengelse eller sygdom, eller blot som en lækker og sund variation af din hests menu.

Pavo Health er sunde godbidder fra Pavo. Pavo har lavet 5 varianter som kun indeholder naturlige og sunde ingredienser. Derfor har de et lavt indhold af sukker og stivelse. Du kan vælge mellem Hørfrø, Brændenælde, Gulerod, Æble og Rødbede.

Hvordan bliver man Ugens PEEK’er?
Ugens PEEK’er er en person der har gjort sig bemærket i ugens løb, én som har gjort noget ekstraordinært. Det kan både være, hvis man har skrevet et indlæg, som har haft ekstra mange visninger, MEN det kan også være, at man har skrevet et vildt godt indlæg med en sød eller specielt inspirerende historie.

Måske har man delt et særligt godt råd på bloggen, som kan være med til at værne om hestevelfærden, ELLER måske er man del af et projekt eller et initiativ, og derved gør noget ekstra fra andre.

Fælles for PEEK-konkurrencens partnere er, at de sætter hestevelfærd, hestesport og sundhed meget højt. Dette er værdier, der også ligger til grund for udvælgelsen af Ugens PEEK’er.

Ugens PEEK’er blive offentliggjort hver fredag på bloggen, Facebook og Instagram. Vinderne af Ugens PEEK’er vil blive kontaktet på mail af Riders NOTEBOOK. Ansvar for afsendelse af præmien påhviler den respektive PEEK-Partner.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *