fbpx
Catago Equestrian,  PEEK 2020,  PEEK NEWS

Ugens PEEK’er er tilbage!

Hvornår starter det?
Den ugenlige konkurrence starter på mandag d. 28. september, dvs. den første vinder af Ugens PEEK’er vil blive offentliggjort her på bloggen mandag i næste uge d. 5. oktober.

I det efterfølgende uger vil Ugens PEEK’er blive offentliggjort hver mandag her på bloggen og på PEEK’s Facebook-side. Vinderne af Ugens PEEK’er vil blive kontaktet på mail af Riders NOTEBOOK. Ansvar for afsendelse af præmien påhviler den respektive PEEK-partner.

Hvad kan vinde i uge 40?
Som årets første Ugens PEEK’er kan man se frem til at modtage et sæt uldundertøj fra CATAGO.  Den nye kollektion af lækkert uldundertøj er ganske enkelt uundværlig på de kolde vinterdage. May T-shirten har korte ærmer og o-hals, og Mischa leggins. Merinoulden gør, at overskydende varme og fugt effektivt transporteres væk fra huden, så huden holdes tør og varm. Ulden er af det italienske brand Nativa, som stiller meget høje krav til sine leverandører om bæredygtighed, sporbarhed og dyrevelfærd.

May SS O-neck veil. pris 549 kr. Micha leggings vejl. pris 599 kr.

Hvordan bliver man Ugens PEEK’er?
Ugens PEEK’er er en person der har gjort sig bemærket i ugens løb, én som har gjort noget ekstraordinært. Det kan både være, hvis man har skrevet et indlæg, som har haft ekstra mange visninger, MEN det kan også være, at man har skrevet et vildt godt indlæg med en sød eller specielt inspirerende historie.

Måske har man delt et særligt godt råd på bloggen, som kan være med til at værne om hestevelfærden, ELLER måske er man del af et projekt eller et initiativ, og derved gør noget ekstra fra andre.

Fælles for PEEK-konkurrencens partnere er, at de sætter hestevelfærd, hestesport og sundhed meget højt. Dette er værdier, der også ligger til grund for udvælgelsen af Ugens PEEK’er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *