fbpx
Pavo,  PEEK 2019,  PEEK NEWS

Ugens PEEK’er – hvad kan man vinde i uge 48?

Denne uge er det din hest, der har fortjent en ekstra belønning! Pavo står for præmien her i uge 48, og vinderen kan se frem til at forkæle sin firbenede bedste ven med lækre sunde hestebolcher.

Det er vel om mærke den sidste uge, hvor der er chance for at blive Ugens PEEK’er, for på søndag d. 1. december afsløres årets 10 finalister – 5 i kategorien spring og 5 i kategorien dressur.

Pavo Healthy Treats er sunde og smagfulde godbidder, som du kan give din hest eller pony som en belønning. En lille ekstra ting du kan give din hest, f.eks. efter ridning, eller en belønning under arbejde. Mange godbidder er smagfulde, men indeholder- ligesom slik til mennesker – ofte usunde ingredienser, som sukker og korn.

Det er noget man helst ikke vil give sin hest for meget af. Det er med god grund at vores Pavo Healthy Treats kaldes sunde: de smager rigtigt godt og er lavet af 100% rene naturlige ingredienser, uden korn og kunstige substanser. Takket været de naturlige ingredienser, er sukker og stivelses-indholdet lavt, hvilket gør at du trygt kan belønne alle heste og ponyer med en smagfuld Pavo Healthy Treat! Selv hvis din hest har metaboliske problemer, er overvægtig eller skal have så lidt sukker som muligt, er det en ”sikker” godbid at give.

Pavo Healthy Treats kan tilbyde lidt til enhver smag, da man både kan få hestebolcherne med; æble, gulerod, brændenælde, hørfrø og rødbede. Prøv dem alle for at finde ud af hvilken der din hest’s favorit!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *