fbpx
Blue Hors,  PEEK 2019

Ugens sending, Storforbruger af Blue Hors Produkter

Lyn hurtig lever!

Jeg er efterhånden ved at være godt igang med storbruget af Blue Hors. Så igår formiddags var jeg lige et smut forbi Blue Hors webshoppen, og bestille lidt produkter til hestene. Allerede her til formiddag trods Coronaen som virkelig har ramt Danmark. SÅ var pakken fremme.

Top flex:

Som i kan se på ovenstående billede, så har jeg bestilt en stor bøtte top flex. Belondo er jo ikke helt ung længere, og han runder de 15 år i år. For efterhånden 3 år siden, fik vi taget røntgen af hans ben. I og med han har gået ridestævne de sidste 9 år af hans liv. Så har hans led brug for lidt support, så han holder endnu flere år. Derfor er det et must for mig at kunne tildele Belondo et dagligt tilskud glukosamin. Jeg har prøvet en masse forskelligt igennem årene. Allerede ved første sending fra Blue Hors købte jeg en lille bøtte Top flex med. Belondo har nu fået det i knap 2 måneder. Jeg er indtil videre godt tilfreds. Han spiser det ganske fint, og jeg synes ikke at pulveret binder til sig foderet, eller mashen og dermed klumper. Tvært i mod. Det bliver på pulverform, men binder sig til vandet uden at klumpe. Dermed ender det med at blive i et med foderet. Helt perfekt.

Lidt andre godter skulle med

Selvom jeg egentlig kun skulle have fat i top flex, så har jeg længe ønsket at prøve super plait. Jeg fletter næsten altid mine heste til ridestævner. Hestene går på fold sammen, så der er nogle knækkede hår fra når de leger. Derfor glæder jeg mig til at afprøve hvor nemt super plait er. Tidligere har jeg brugt den flydende fra NAF, dog synes jeg at den er utrolig besværlig. Den fedter helt vildt, og man kan ikke helt trykke en passende mængde ud. Faktisk endte det med at toppen gik i stykker på meget kort tid. Desværre (Klogt valg af regeringen, og ikke mindst rideforbundet) er de kommende stævner aflyst. Dermed kan jeg ikke teste super plait i den kommende tid, men i skal nok få en update.

Blue Hors har et tilbud pt. Man får en gratis B-express med i købet, hvis man køber for over 499kr. Bum bum, haps. B-express er altid godt til lige at hjælpe hestene her i foråret. Så de får det allerede fra i eftermiddag.

Deluxe shampoo

Jeg er altså blevet kæmpe fan af denne shampoo. Mine heste har de mest beskidtte haler der findes efter en tur på fold :O.

Dette er nærmest begge hestes haler dagligt. Denne shampoo er blevet et must i staldskabet. Lansing har nemlig fået muk, og har i behandling fra dyrlægen af to gange. Nu er han endelig kommet lidt på fold igen efter det her trælse muk halløj. Dog skal han ikke have for mange jordbakterier på benene, så hver gang han kommer ind, bliver han lynhurtigt vasket med deluxe shampoo på hans ben, også bliver de ellers bare tørret alt hvad de kan. Indtil videre har det fungere rigtig godt. Det tager ingen tid, bare lidt shampoo på svampen, også 1 minut senere er alle 4 ben rene.

Fra mudderhest til stævnehest

Jeg har fikset en lille video sammen. Her bruges kun produkter fra Blue Hors.

Rene heste

Min hverdag er yderst travl, men ved at bruge Blue Hors produkterne spare jeg en masse tid. For de virker allerede første gang. Dermed kan jeg bedre holde drengene rene og skinnende.

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *