fbpx

Deltag i PEEK 2020

Hvis du er NY bruger hos Riders NOTEBOOK, skal du udfylde nedenstående formular for at kunne deltage i PEEK konkurrencen.

 

Har du allerede har en blog hos Riders NOTEBOOK, så skal du sende en mail til info@ridersnotebook.dk for at få tildelt brugeradgang.

På hvilke vilkår deltager man?
Konkurrencen begynder d. 17. september 2020 og varer ind d. 17. december 2020. Finalisterne offentliggøres d. 21. december her på bloggen og på PEEK’s Facebookside og Instagram. Konkurrencen er åben for ryttere i alle disciplinerog på alle niveauer i 2020, men deltagerne gøres opmærksom på, at der vil være dommere på finaledagen inden for dressur, spring og islænder. Finalen afholdes på Blue Hors d. 16. januar 2021. Finalisterne må ankomme med deres heste dagen før.
For at deltage, skal man gennem hele konkurrenceperioden aktivt skrive indlæg på vores blog peek.ridersnotebook.dk. Del dine post på Facebook og Instagram, så så mange som muligt læser dem – og husk at tagge PEEK på dine sociale medier.

Hvad forpligter man sig til?

  • Finalist. I år vil der på tværs af discipliner og niveau blive udvalgt 10 finalister. Som finaledeltager er man forpligtet forblive aktiv på PEEK’s blog hele 2021. Det forventes at især 1., 2., og 3. pladsen leverer relevant indhold til bloggen jævnligt.
  • Vinder. Som vinder af PEEK 2020, accepteres det at ride i hele 2021 som vores sponsorrytter. Dette indebærer bl.a. at ride konkurrencer med sponsorernes underlag og det tildelte udstyr. Derudover forventes det, at man samt min. 1-2 gange om måneden poster billeder og tekst på bloggen om hvordan du bruger præmien i det efterfølgende år, om hvordan det går, om resultater osv. Blogpost skal altid viderdeles på dine sociale medier. Sponsorerne må bruge dig og dit navn i alle konkurrencens henseender.

Deler man indhold på Facebook eller Instagram, så husk altid at tagge PEEK, så vi kan følge med i, hvordan det går med jer 🙂

 

Registrer NY bruger