Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

Væk fra hinanden

Du kender det sikket, det med at man skal være væk fra sin allerbedste ven, din bedre halvdel.

Ferie uden min elskede

På lørdag tager jeg afsted mod Polen, hvor jeg skal være på ferie sammen med min familie. Jeg glæder mig ret meget, men så alligevel ikke, fordi jeg skal være meget langt væk fra min lille prinsesse. Jeg er så heldig, at vi kommer hjem allerede om tirsdagen, så det kun er 4 dage uden at ride.

Dejlige venner

Jeg er mega heldig, at når jeg er på ferie, har jeg mine veninder til at passe Zilke. De vil både ride, fodre, pleje og nusse om hende for mig. Denne gang når jeg skal på ferie, er det Malou der vil ride hende lidt på banen, men også på tur. Jeg ved at Zilke savner mig når jeg er væk. Sidst jeg var på ferie, var de andre piger ved at dø af grin. Da de hentede deres ponyer på folden, stod Zilke bare og gloede forbi dem. Pigerne sagde, at det lignede helt at Zilke spurgte efter mig:)

Motion

For mig er det vigtig at Zilke bliver motioneret, når jeg ikke er hjemme. Det behøver ikke være hård træning, bare at den bliver rørt lidt. Det er vigtig hun holder hendes kondi ved lige.

 

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *