fbpx
PEEK 2020

Velkommen til min side!

Mit navn er Thilde Koefoed, jeg er 17 år og springrytter. Min hest hedder Feldborgs Colido, i daglig tale bare kaldt Arne. Han er en 5-års vallak efter Crelido. Jeg har haft ham i ca. 4 måneder, og indtil videre har vi startet to stævner.

Jeg har mange mål og drømme, som jeg håber at kunne opfylde sammen med Arne i fremtiden, men vi tager det hele et skridt ad gangen.

Følg med her på siden for at lære både mig og Arne bedre at kende.

Mit navn er Thilde Koefoed, og jeg er 17 år gammel. Jeg har redet i lidt over 6 år, men kun seriøst i 2 år. Min hest hedder Feldborgs Colido, men bliver i daglig tale kaldt Arne. Han er en 5-årig springhest efter Crelido. Han og jeg er stadig godt i gang med at lære hinanden at kende, da jeg først fik ham hjem i maj 2020. Han er min første egen hest, ellers har jeg kun prøvet at have part. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer os!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *