fbpx
Pavo,  PEEK 2019

Vi flyver der udad

Coronaen har stadig sit tag i Danmark. Dette gør også at ridestævner ikke er en mulighed for tiden.

Selvom det kunne være fedt med en masse stævner, så må vi bruges tiden fornuftigt. Derfor får jeg trænet en masse med hestene, selvom gymnasiet tager en masse tid, dog virtuelt nu.

Løsningen var simpel

I alt den tid jeg har haft Lansing, her er altså tale om flere år. Der har problemet altid været at han spænder lidt i højre side af kæben, samt han havde svært ved at slappe af i galoppen, og tage lange skridt😅. Det var gradvist blevet bedre, men aldrig sådan helt. Jeg har længe gået rundt med en ide om at jeg gerne ville have en hackamore til ture osv.😎 Endelig fandt jeg en billig brugt en, som jeg skyndte mig at snuppe. Lansing var den første til at prøve hackamoren. Siger bare jeg fik en helt anden hest. Jeg har reddet med hackamore før på flere heste, men jeg har aldrig oplevet så sindsyg positiv indvirkning, som den havde på Lansing. Jeg synes nemlig selv mange heste putter sig endnu mere med hackmore på, men ikke Lansing. Han slappede af, galopperede som en drøm uden at spænde, og næsten helt lige på tøjlen. 😎

Så gør det heller ikke noget at han ligner et rigtig dukkebarn 🥰

Hyp Hyp så skal der springes

Efter en stor succes der hjemme, tog jeg hackamoren på til springtræning. Lansing var en drøm, og fløj nærmest til månen. Han har altid været meget ridelig, men nu er han bare lige som han skal være.

https://www.instagram.com/p/B-u3yVXBkOM/?utm_source=ig_web_copy_link

Han har bare en fest, og der findes ingen bedre følelse end at sidde på en hest, som elsker sit arbejde.

Har i gode erfaringer med hackamore?😋

I får også lige lidt billeder med fra opvarmningen af. Billederne er taget af Nanna Jong Villumsen

Det rette foder er også vejen frem.

Tidligere var Lansing lidt en slap fætter, hvis man lagde ben på var det ikke altid han svarede med det samme, han spændte nærmere lidt op. Lansing har fået Pavo’s Performance pillefoder og lidt tripple P foder de seneste 3 måneder.

Performance er endnu ikke kommet i Pavo’s sortiment, men i kan godt glæde jer, det er et fantastisk produkt.

Foderet er alfa og omega for en velfungerende hest.

Han har altid været rimelig nem at fodre på, dog har han en lidt sart mave. For mig er det vigtigt at hestene får en mængde foder hvor de kan omsætte det hele, i stedet for at man bare kører mange kg foder ind, og det nærmest bare ryger ud igen. Denne del lever Performance virkelig godt op til. Lansing får knap 2 kg performance om dagen samt 300gram tripple p, og han har den fedeste energi når vi rider rundt. Han er tilpas i sin krop, og har den helt rette tændning uden at koge over overhovedet. Jeg er særligt glad for tripple P, da man bare kan skrue op og ned på mængden alt efter hvor meget hesten skal rides. Da performance er hans base foder, og dermed er dækket ind på den del. Lansing spiser det med glæde og krybben er altid slikket helt rent. Efter jeg er skiftet over til performance har jeg også oplevet at få en hest, som nærmest aldrig er øm i kroppen, selv efter rimelig hårde træningspas.

Dog er jeg så heldig igennem PEEK at kunne tillade mig at optimere mest muligt på hestene. Derfor får han lidt Pavo E’lyte efter en hård springtræning hvor han sveder mere end normalt.

Eller også får han Rehydrate. Det er lige den jeg har ved hånden jeg plejer at bruge

Lidt hygge skal der til

Eftersom at Belondo er svær at fodre på får han altid en omgang speedibeet med lidt slobbermash til for at sørge for hans mave fungere ordentlig, og dermed udnytter foderet ordentlig.

Belondo står altid klar, og forventer stærkt at maden er primært til ham🤪

Dog skal Lansing ikke snydes, da dette jo ikke er i orden at gå lige forbi ham med en spand fyldt med lækker mad. Derfor får Lansing også lidt speedibeet med lidt Slobbermash i 😇

Alt i alt er jeg super tilfreds med Pavo’s foder, og hvis jeg er det mindste i tvivl så står Pavo’s foderkonsulenter til rådighed til at guide mig på vej. 🤩

 

Hvad fodre i med? 🥰

Du skroller igennem de sociale medier, og vupti så er du endt her. Min store drøm er at komme ud og starte S i springning. Dog er jeg allerede trådt ind i de voksnes rækker i og med at jeg er fyldt de 19. Så jeg er i fuld gang med at blive en kylling. I er velkommen til at følge med på vejen til S, for når jeg har sat mig op til en ting, så skal det ske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *