Dressur,  ECCO,  Pavo,  Spring

World cup – snakket med Pavo

Du har nok selv været til World cup i herning, eller set det i fjernsynet. Jeg var så heldig, at være der både fredag og søndag.

Ridning

Det var så spændene, og se alle de dygtige rytter ride rundt, og jeg er sikker på,  jeg har lært noget. Jeg så Agnete og Jojo sidste ridt sammen, det var så rørende. Jeg stod næsten og græd, vi stod op og klappede af Agnete og jojo mens de red ned at midterlinjen for  sidste gang, så fantastisk et ridt. Jeg så selvfølgelig også Cathrine Dufour og Bohemian, som red helt igennem fantastik til hele 88 %. Jeg så en masse pony spring, der var mange som jeg kendte, så heppede helt vildt. Det er så vildt at se om-springning, de rider så hurtig, at man næsten ikke kan nå at se dem.

 

På besøg ved Pavo

Pavo havde en stand til world cup, hvilket jeg var virkelig glad for. De havde nemlig en masse vareprøver med, som man kunne købe. Jeg købte mange forskellige, fordi Zilke er nemlig lidt kræsen,(hun ved godt hvad godt mad er). Zilke og jeg skulle selvfølgelig de nye godbidder, da Zilke elsker godbidder, jeg gav hende ikke for mange. Pavo har lavet deres godbidder med 100% rene naturlige ingredienser,  og der er ikke for meget sukker og stivelses-indhold. Så jeg kan trygt give Zilke disse godbidder, og hun er helt tosset med dem som jeg er.

De var meget venlige på standen. Maiken, var så sød at lade mig tage et billede sammen med hende:) Jeg må indrømme, at jeg ikke er særlig stærk i deres foder. Fordi der  hvor min hest er opstaldet, foder de med andet foder. Alt jeg spurgte om, blev venligt besvaret. Det blev forklaret, så selv et barn på min alder kunne forstå det. Min ridelærer havde sagt, at jeg skulle få fat i nogle Pavo E´lyte, hvilket jeg så gjorde.

 

vi ses næste gang, hvor det kommer til at handle om fodring.

 

Jeg er 15 år gammel og rider til hverdag på min pony(Taras questiva ox)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *