fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2020,  Spring

☠️Kong gulerod og nærdødsoplevelser☠️

Efter lang tids radiotavshed er der her et indlæg fra mig. Her får i en kort update på Dominos skade, og i kan samtidig se nogle af Dominos mange hop, da jeg har været så heldig at fange dem på video. Jeg lover, at de er værd at se! Hvem vil ikke gerne se mig (næsten) blive kylet af igen?

Først og fremmest tillykke til de 3 heldige vindere. I har fortjent det fuldt ud! Det skal der ikke herske tvivl om. Tab og vind med samme sind,  sådan går det velkendte ordsprog. Mange kender det, og en del følger det. Dog er det svært at tabe og vinde med samme sind, for hvem ville ikke gerne vinde?

Den lidt skuffende nyhed

Jeg vandt ikke. Det kommer vist ikke som nogen overraskelse. Som jeg før har skrevet, så er det jo ikke målet – men vejen derhen der er vigtig. Lige nu føles det bare som om, at målet og et sponsorat havde været federe, men man kan jo ikke vinde hver gang. Jeg synes, der var hård kamp om pladserne i år, og med en skadet hest, forventede jeg hellere ikke at være blandt de heldige. Jeg er så lykkelig over at have været så stor en del af PEEK-forløbet, så jeg kan ikke klage over det. Især fordi vi efterfølgende er blevet overvældet med en masse lækre gaver. Både ECCO sko, Pavo-foder, catago tøj og blue hors produkter – hvad mere kan man drømme om? 

Jeg lever nu i PEEK-jakken, og i kan selvfølgelig se en beskidt Kong Gulerod i sit orange dækken i baggrunden!

Dominos skade

Alt i alt går det flyvende med Dominos skade. Vi kører på den sidste del af genoptræningen og om 7 uger er vi “fri” igen. Domino er stadig en frisk hest og selvom NervControl tager toppen – så har det stadig lykkedes ham at tabe mig. Han er frisk og hopper hver eneste gang han har chancen. Og et hop er ikke bare et hop. Det er en serie af rodeo-hop af alverdens udseende. Så det var et spørgsmål om tid før jeg skulle smage sandet… desværre. Med det fald må jeg bare indrømme, jeg er blevet for gammel til at falde af. Jeg har haft ondt i hele kroppen – OG JEG HAR DET STADIG😂

Hans fine hop ser sådan ud. Han sørger i hvert fald jeg holder mig vågen… mere end egentlig var nødvendigt. Han er lidt for kæphøj og iderig til tider. En rigtig Kong Gulerod som det orange dækken afspejler😂

 

 

Men han er begyndt at gå så godt! Han er blev glad for ridning, nogle gange lidt for glad. Men sådan går det. Jeg er super tilfreds med hans udvikling, og jeg begynder langsomt at kunne se hans udvikling. Se blot de billeder fra den seneste træning?!?

Jeg kan ikke få mine arme ned, og ridningen er blevet sjovt efter Domino har fået modet tilbage. Og dressurkonkurrencerne er inden for rækkevide, i hvert fald hvis du spørger mig😎

Hvis du vil se, hvad vi på blot en måned er gået fra, kan du se det i videoen i dette indlæg: NU SKAL I BARE SE

Det var lidt et intet sigende indlæg. Men det var nogle ord fra min side. Jeg vandt ikke denne gang, dog har Domino og hans udvikling gjort det lidt okay!

Domino & Clara

fb-share-icon

Halløj! Mit navn er Clara Storm, og jeg er 18 år og har min daglig gang i 3.g på Horsens Gymnasium. Jeg er springrytter helt ind til benet, og det vil jeg for altid være. Min partner in crime er springhesten Domino, som er en 12-årig KWPN vallak. Jeg vil tage jer med ind bag facaden i både medgang og modgang, for ikke alt er lige let når man er hesteejer! Jeg håber i vil følge med på vores PEEK-eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *