fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

Hvordan går det her hos os?

Jeg kan stadig ikke komme mig over hvor en fantastisk dag jeg havde, i det bedste selvskab og smukke omgivelser. Det føles stadig surrealistisk at det var mig der løb med  sejren. Mit fantastiske Peek eventyr sluttede slet ikke, tværtimod er det bare blevet større.

Hvordan går det med partnerne?

Det går bare sindsyg godt, Chopper er kommet på Pavo foder og han vil nu spise hans måltider op og generelt spise igen. Så fedt med en glad og tilpas hest, som man også tydeligt kan se i hans flotte pels. Men også mærke det under ridning, han har lige fået taget toppen af hans energiniveau af. Jeg fik shoppet amok ved Catago, nok også en dag jeg aldrig vil glemme, det tror jeg aldrig jeg får muligheden for igen. Jeg fik valgt så mange lækre ting både til mig selv og til Chopper, så nu kan vi rigtig se godt ud både på insta men også til de stævner vi forhåbentlig skal ud og starte i 2023.

Vi glæder os til en helt masse god undervisning, for de 10 000 fra Ecco. Så vi kan udvikle os, og blive endnu bedre.

En ting er og vinde, en anden ting er alt det der medfølger. Jeg møder stadig folk der siger kæmpe tillykke og hvor godt gået, og det må have været en kæmpe oplevelse. Men så bliver jeg også mødt med:

“det havde du ikke fortjent”

“du kan ikke finde ud af at blogge”

“det er løgn alt det du har skrevet om”

“du kan heller ikke finde ud af at ride”

“du vandt kun pga. din hest kunne spjætte mest med benene”, og derud af, har mange af dem på lager.

Til dem der spilder deres tid på at ramme mig med kommentar som dem her, de kan lige så godt finde noget andet og bruge deres tid på. Hater er folk med dårlig selvtillid, og folk der ikke har det godt med dem selv. Jeg spreder altid god energi på nettet, jeg elsker og skrive søde kommentar, og dele ud af alt det kærlighed jeg synes folk fortjener for deres gode arbejde. Det er sådan jeg synes det skulle være på sociale medier. Jeg har intet til overs for haters, de kan mene hvad de vil. Jeg ved hvad jeg selv består af, styrke, selvtillid og generelt lever jeg efter princippet “hvis du ikke har noget godt at sige, så lad vær med at sige noget.”

Men det er ikke det jeg vil fortælle jer om i det her indlæg, nu til noget der er meget mere spændnede.

Er det bare reklame?

Chopper er kommet på Easy exel, Weight lift og fibre beet. Så fredagsslik slobber mash.

Nej det er ikke bare reklame faktisk, jeg har læst regler, regler og atter regler. Det er ikke bare lige at ligge en story op, eller et opslag op hvor man vil vise produkter og ting man er ambassadør for. Jeg øver og jeg føler det går bedre og bedre. Men det er stadig svært og huske det hele, men mon ikke jeg lærer det en dag. Målet er og lave fede storys og opslag, og opnå flere følgere så jeg kan komme ud til flere.

Hvordan går det med ridningen

Jeg vil gerne være ærlig og sige, nu når man altid når længst med ærlighed. Så blev det ikke til meget ridning i december, Chopper drillede lidt, og vi trængte måske begge til en pause. Men nu er vi startet op igen, og har sat os en masse mål for 2023, og han har aldrig givet den fede fornemmelse som han har givet til de sidste ugers træninger. Så pauser kan der også være brug for en gang i mellem. Men i stedet trænede vi bare fra jorden, legede og nød hindandes selvskab. Det synes vi begge er mega sjovt, måske vi en dag har et færdig trick. Men hvem ved, det kan være svært at lære en hest på snart 17 år nye ting. Han holder sig godt, og jeg tænker han holder endnu flere år nu når han er kommet på Pavo foder.

Bag alt succes er der et team der altid står klar til at giv en hjælpende hånd.

Jeg er ikke perfekt, langt fra. men jeg arbejder altid på at blive bedre. Jeg har også fået et par kommentar på alle mine små stavefejl hist og her, det er noget jeg øver mig på hele tiden. Men så ved I jo også det, jeg bruge tid i stalden og på det jeg elsker. Skole er fint, men det er heste og ridning mit hjerte brænder for.

Håber vi ses i Herning til et par fede dage med en masse skønne mennesker, psssst! Catago og Pavo har stand.

 

I believe that everything happens for a reason, people leave and love fades so that you can learn to let go. Stories end before you’re ready so that you can learn to appreciate them while they’re being told. Bad things happen to good people so that greater things can fall into their lives. Sometimes goodbyes aren’t goodbyes at all sometimes they’re just bridges to new beginnings. Evertthing you lose at some point will become something that you are grateful for.

fb-share-icon

Jeg er en pige på 18 år, elsker udfordringer og alt omgang med hestene. Jeg har på nuværende tidspunkt en enkelt hest jeg ligger alle mine kræfter i, og håber og tror vi kan nå et godt langt stykke sammen. Jeg har hele mit liv haft heste, i mine ponyår var jeg springrytter, men er nu skiftet over til dressuren. Vi er så småt på vej ud på stævnebanerne, og hver dag går det frem. Håber I vil følge med på vores rejse, jeg lover der kommer en masse spændende og læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *