fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

VI VANDT PEEK 2022!!

Jeg kan stadig ikke tro det, at det er mig der har vundet 30.000!! Det var en dag med følserne ude på tøjet, jeg har givet mig fuldt ud i denne konkurrence, og hvor er det bare den fedeste følelse at blive anerkendt for sit arbejde. Ja jeg kun 18 år gammel, og var iblandt en af de yngste på finaledagen. Jeg var oppe imod den ene efter den anden mega seje deltager, men de valgte mig. Jeg er evig taknemlig, og glæder mig til de store stævner i 2023.

“Hvis man ikke kan vinde, så må man skinne”

Vi er så glade på dette billede

Jeg var total klar på at gå efter mit motto på finaledagen, jeg havde slet ikke i tankerne de vil vælge mig. Men hold da op hvor vi også skinnede inde på banen, Chopper havde glimmer over alt, han lignede en million. Jeg red rundt med det største smil, det fedeste jeg har prøvet i mit liv.

Verdens bedste dag nogensinde!!

Jeg vil forevigtet huske den 29. oktober 2022, som noget helt særligt. Jeg delte den med min elskede hest der igen viser jeg har købt den helt rigtige, han hjalp mig vist også lidt på vej med hans vildt smukke udseende. Hvad skal jeg nå som Peek sponsorrytter? Jeg skal ud til stævner og vise alle sponsorerne frem, og fortælle om hvad Peek går ud på. Så der næste år når Peek skydes igang, er kommet en masse nye der vil forsøge at udleve deres blogger drømme.

PEEK har været en vild rejse

Her fortæller jeg lidt om hvem Chopper er, og hvor vi er i vores ridning lige pt.

Peek har været hårdt, nogle dage mega sent i seng fordi man lige skulle nå at skrive og finde billeder, andre dage op klokken 5 for at nå det hele. Men igen det er en livsstil det med hest, og jeg ville gøre alt for at nå mine drømme. Jeg ved det kræver blod, sved og tårer og nå mine måle for 2023, men jeg er klar til at knokle på. Peek har givet mig utrolig meget selvtillid, og jeg er blevet mega god til at skrive. Men Peek har også givet mig 9 nye helt fantastiske venskaber, og en uforglemmelig oplevelse. Jeg synes i alle var totalt seje, og glæder mig til at følge jer stadig, kæmpe tillykke til Jasmin og Frederikke der også sneg sig med i top 3.

Jeg har også det mest læste peek indlæg for i år på næsten 5400 views, og det er selvfølgelig historien “fra vanrøgt til million”.

TAK PEEK

Nu glæder jeg mig til at se hvad fremtiden bringer. Jeg lover jeg giver den alt hvad jeg har, min Peek feber går aldrig over. Der kommer helt klart flere blogindlæg, jeg har så mange billleder jeg gerne vil vise fra dagen.

Min udstilling ovenpå mit skab, vi fik så mange fine ting fra Catago, Pavo og Ecco.

– Victoria Cramer årets Peek vinder 2022

fb-share-icon

Jeg er en pige på 18 år, elsker udfordringer og alt omgang med hestene. Jeg har på nuværende tidspunkt en enkelt hest jeg ligger alle mine kræfter i, og håber og tror vi kan nå et godt langt stykke sammen. Jeg har hele mit liv haft heste, i mine ponyår var jeg springrytter, men er nu skiftet over til dressuren. Vi er så småt på vej ud på stævnebanerne, og hver dag går det frem. Håber I vil følge med på vores rejse, jeg lover der kommer en masse spændende og læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *