OM PEEK

Har du fokus på hestevelfærd, passion, komfort og sundhed i din hverdag med din(e) hest(e) og vil du vise os det?

For at blive vores nye sponsorrytter skal du vise os via bloggen her, hvordan du i din hverdag med din(e) hest(e) sætter fokus på hestens sundhed og velvære – værdier, der er meget vigtige for folkene bag PEEK.

Samtidig skal du promovere og vise os, hvordan du bruger vores produkter i hverdagen, og
fortælle os, hvorfor du er den rette til at blive sponsorrytter i et helt år for Ecco, Blue Hors, Catago og Pavo.

Vi leder efter én dressurrytter og én springrytter, som hver vinder en total præmie til en værdi af 40.000 kr. pr. rytter!

Hvad kan du vinde?

  • For 10.000 kr. udstyr fra Catago
  • For 10.000 kr. foder fra Pavo
  • For 10.000 kr. produkter fra Blue Hors Care
  • 10.000 kr. i kontanter fra Ecco
  • 1 års abonnement på Rid bedre TV fra Dressurens Venner

Vi skal bruge én dressur- og én springrytter, som hver vinder en samlet præmie på 40.000 kr. pr rytter!

Introduktionsvideo til PEEK

Er du den nye sponsorrytter for PEEK – Pavo, Ecco, Equalityline og Kingsland? 🐴Vind udstyr og penge for 40.000 kr. – læs mere på vores side. 😊 Hør mere på Pavo standen i hal J til Hest & Rytter👍

Slået op af PEEK – sponsorrytter for Ecco, Kingsland, Pavo og Equalityline i Torsdag den 1. marts 2018

Hvad skal du gøre?

Brug bloggen til at dele indlæg om, hvad du laver med dine heste:

  • Hvad holder du mest af ved din hest?
  • Hvordan træner du din hest?
  • Hvorfor er din hest unik?
  • Hvilket udstyr bruger du fra os?
  • Hvordan fodrer du?

Kun fantasien sætter grænser for at vise os, at du er den PEEK-rytter, vi leder efter til at repræsentere Ecco, Catago, Blue Hors og Pavo.

Hestevelfærd, flest likes, flest opslag og bedste rækkevidde spiller alt sammen ind, når vi udvælger de 5 finalister i hver disciplin (dressur og spring).

Finalister

Den 1. december udtager vi de i alt 10 finalister, som skal ride på finaledagen på Blue Hors den 14. december.

Ugens PEEK’er

Hver uge er der små præmier til den, der i den forgangne uge har gjort noget ekstraordinært!

På hvilke vilkår deltager man?

Konkurrencen begynder d. 1. august og varer indtil den 1. december, hvor de ti heldige ryttere udvælges og offentliggøres her på bloggen samt Riders NOTEBOOK’s facebookside. Gennem konkurrenceperioden udvælges fem dressur- og fem springryttere ud fra dem, der har vist mest aktivitet og kvalitet på PEEKs blog.

De fem ryttere i hver disciplin (dressur og spring), der udviser god hestevelfærd, får flest likes, laver flest opslag og har den bedste rækkevide, bliver udtaget til finaledagen på Blue Hors d. 14. december 2019.

Her rider de for et dommerpanel på Blue Hors bestående af bl.a. Anna Kasprzak, samt repræsentanter fra Pavo og ECCO. Ved deltagelse accepterer du, at PEEK må bruge, dele og omtale dine opslag.

Hvad forpligter man sig til?

Som finaledeltager; at deltage på den valgte datoer for finaledagen. Som vinder; at ride konkurrencer med sponsorernes underlag og det tildelte udstyr, samt at levere billeder og tekst om hvordan du bruger præmien i det efterfølgende år.

Sponsorerne må bruge dig og dit navn i alle konkurrencens henseender. Du accepterer at ride i hele 2020 som vores sponsorrytter. Dvs. at du rider stævner med vores underlag, samt med jævne mellemrum (1-2 x måned) opdatere egne sociale medier med opslag om produkterne og om, hvordan det går.