OM PEEK

Som noget helt nyt, er konkurrencen i 2020 åben for ryttere i ALLE discipliner og på alle niveauer. Det vil altså sige, at du kan deltage i konkurrencen uanset om du er springrytter, dressurrytter, rider islænder, western eller noget helt andet!

MEN deltagerne gøres opmærksom på, at der vil være dommere på finaledagen inden for dressur, spring og islænder.

Så har du fokus på hestevelfærd, passion, komfort og sundhed i din hverdag med din(e) hest(e) og vil du vise os det? Så opret en bruger og kast dig ud i bloggeriet her på PEEK’s erhvervsblog. Del  via bloggen her, hvordan du i din hverdag med din(e) hest(e) sætter fokus på hestens sundhed og velvære – værdier, der er meget vigtige for folkene bag PEEK.

For at være med i konkurrencen skal deltagerne blogge aktivt her på bloggen gennem hele konkurrenceperioden.

Introduktionsvideo til PEEK

Er du den nye sponsorrytter for PEEK – Pavo, Ecco, Equalityline og Kingsland? 🐴Vind udstyr og penge for 40.000 kr. – læs mere på vores side. 😊 Hør mere på Pavo standen i hal J til Hest & Rytter👍

Slået op af PEEK – sponsorrytter for Ecco, Kingsland, Pavo og Equalityline i Torsdag den 1. marts 2018

Hvad skal du gøre?

Brug bloggen til at dele indlæg om, hvad du laver med dine heste:

  • Hvad holder du mest af ved din hest?
  • Hvordan træner du din hest?
  • Hvorfor er din hest unik?
  • Hvilket udstyr bruger du fra os?
  • Hvordan fodrer du?

Kun fantasien sætter grænser for at vise os, at du er den PEEK-rytter, vi leder efter til at repræsentere Ecco, Catago Equestrian, Blue Hors og Pavo.

Hestevelfærd, flest likes, flest opslag og bedste rækkevidde spiller alt sammen ind, når vi udvælger de 10 finalister.

Finalen

Den 17. december 2020 udvælges i alt 10 finalister, som vil blive offentliggjort her i bloggen samt på Facebook d. 21. december 2020. Finalen vil igen finde sted på Blue Hors den 16. januar 2012.

Hver finalist skal ride i 20 min. for dommerne. Når alle finalister har redet, vil dommerne og PEEK-partnerne holde individuelle samtaler med finalisterne, hvorefter 1., 2., og 3. pladsen kåres.

Ugens PEEK’er

Hver uge er der små præmier til den, der i den forgangne uge har gjort noget ekstraordinært!

På hvilke vilkår deltager man?

Konkurrencen begynder i september 2020 og varer indtil den 17. december 2020, hvor de ti heldige ryttere udvælges og offentliggøres her på bloggen samt Riders NOTEBOOK’s facebookside. Finalisterne offentliggøres d. 21. december 2020.

Gennem konkurrenceperioden udvælges 10 finalister ud fra dem, der har vist mest aktivitet og kvalitet på PEEKs blog. I dette års konkurrence kan ALLE discipliner deltage, men deltagerne bør være opmærksomme på, at dommerne på finaledagen vil være inden for spring, dressur og islænder.

De deltagere, der udviser god hestevelfærd, får flest likes, laver flest opslag og har den bedste rækkevide, bliver udtaget til finaledagen på Blue Hors d. 16. januar 2021.

Her rider de for et dommerpanel på Blue Hors bestående af repræsentanter for PEEK-partnerne samt 3 dommere, som offenliggøres ved konkurrencens start i september 2020. Ved deltagelse accepterer du, at PEEK må bruge, dele og omtale dine opslag.

Hvad forpligter man sig til?

Som finaledeltager; at deltage på den valgte datoer for finaledagen.

Som vinder; at ride konkurrencer med sponsorernes underlag og det tildelte udstyr, samt at levere billeder og tekst om hvordan du bruger præmien i det efterfølgende år.

Sponsorerne må bruge dig og dit navn i alle konkurrencens henseender. Du accepterer at ride i hele 2021 som vores sponsorrytter. Dvs. at du rider stævner med vores underlag, samt med jævne mellemrum (1-2 x måned) opdatere egne sociale medier med opslag om produkterne og om, hvordan det går.

Alle finalister forpligter sig til at være aktiv PEEK’s blog og tagge PEEK på de sociale medier i 2021. Det forventes at 1,2 og 3 pladsen er særligt aktive.