fbpx

Lidt om PEEK

Ligesom i 2020 er konkurrencen i 2022 åben for ryttere i ALLE discipliner og på alle niveauer. Det vil altså sige, at du kan deltage i konkurrencen uanset om du er springrytter, dressurrytter, rider islænder, western eller noget helt andet!

MEN deltagerne gøres opmærksom på, at der vil være dommere på finaledagen inden for dressur, springning og islænder.

Så har du fokus på hestevelfærd, passion, komfort og sundhed i din hverdag med din(e) hest(e), og vil du vise os det? Så opret en bruger, og kast dig ud i bloggeriet her på PEEK’s erhvervsblog. Del via bloggen her, hvordan du i din hverdag med din(e) hest(e) sætter fokus på hestens sundhed og velvære – værdier, der er meget vigtige for folkene bag PEEK.

For at være med i konkurrencen skal deltagerne blogge aktivt her på bloggen gennem hele konkurrenceperioden, OG du skal være fyldt 16 år.

Hvad skal du gøre?
Brug bloggen til at dele indlæg om, hvad du laver med dine heste:

  • Hvad holder du mest af ved din hest?
  • Hvordan træner du din hest?
  • Hvorfor er din hest unik?
  • Hvilket udstyr bruger du fra os?
  • Hvordan fodrer du?

Kun fantasien sætter grænser for at vise os, at du er den PEEK-rytter, vi leder efter til at repræsentere Ecco, Catago Equestrian, Blue Hors og Pavo.

Hvad kan man vinde?
I forlængelse af at konkurrencen er åbnet op for alle discipliner, så ser præmiestrukturen også anderledes ud. Førhen er der fundet en vinder i disciplinerne dressur og springning. I dette års konkurrence findes der én vinder på tværs af de deltagende discipliner, men der uddeles præmier til både 1., 2. og 3. pladsen.

  1. pladsen kan se frem til at modtage præmier fra Pavo, Ecco og Catago Equestrian til en samlet værdi af hele 30.000 kr.
  2. og 3. pladsen kan glæde sig til præmier til en værdi af henholdsvis 15.000 kr. og 6.000 kr.

Ugens PEEK’er
Ugens PEEK’er er en person, der har gjort sig bemærket i ugens løb: Én som har gjort noget ekstraordinært. Det kan både være, hvis man har skrevet et indlæg, som har haft ekstra mange visninger, MEN det kan også være, at man har skrevet et vildt godt indlæg med en sød eller specielt inspirerende historie.

Måske har man delt et særligt godt råd på bloggen, som kan være med til at værne om hestevelfærden, ELLER måske er man del af et projekt eller et initiativ, og derved gør noget ekstra for andre.

Fælles for PEEK-konkurrencens partnere er, at de sætter hestevelfærd, hestesport og sundhed meget højt. Dette er værdier, der også ligger til grund for udvælgelsen af Ugens PEEK’er.

Ugens PEEK’er blive offentliggjort hver mandag på bloggen og Facebook. Vinderne af Ugens PEEK’er vil blive kontaktet på mail af Riders NOTEBOOK. Ansvar for afsendelse af præmien påhviler den respektive PEEK-partner.

På hvilke vilkår deltager man?
Konkurrencen begynder d. 17. juni 2022 og varer ind d. 19. september 2022. Finalisterne offentliggøres d. 23. september her på bloggen og på PEEK’s Facebookside og Instagram. Konkurrencen er åben for ryttere i alle discipliner og på alle niveauer i 2022, men deltagerne gøres opmærksom på, at der vil være dommere på finaledagen inden for dressur, springning og islænder. Finalen afholdes d. 1. oktober 2022. Finalisterne må ankomme med deres heste dagen før.
For at deltage skal man gennem hele konkurrenceperioden aktivt skrive indlæg på vores blog peek.ridersnotebook.dk. Del dine posts på Facebook og Instagram, så så mange som muligt læser dem – og husk at tagge #PEEK22 på dine sociale medier.
OBS! Du skal være minimum 16 år for at deltage i konkurrencen
Hvad forpligter man sig til?
  • Finalist. I år vil der på tværs af discipliner og niveau blive udvalgt 10 finalister. Som finaledeltager er man forpligtet forblive aktiv på PEEK’s blog hele 2021. Det forventes at især 1., 2., og 3. pladsen leverer relevant indhold til bloggen jævnligt.
  • Vinder. Som vinder af PEEK 2022, accepteres det at ride i hele 2022-2023 som vores sponsorrytter. Dette indebærer bl.a. at ride konkurrencer med sponsorernes underlag og det tildelte udstyr. Derudover forventes det, at man samt min. 1-2 gange om måneden poster billeder og tekst på bloggen om hvordan du bruger præmien i det efterfølgende år, om hvordan det går, om resultater og så videre. Blogpost skal altid viderdeles på dine sociale medier. Sponsorerne må bruge dig og dit navn i alle konkurrencens henseender.

Deler man indhold på Facebook eller Instagram, så husk altid at tagge PEEK, så vi kan følge med i, hvordan det går med jer 🙂