fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022,  Riders NOTEBOOK

Vi gjorde det!!

Længe siden sidst. En vild uge er nu mod sin ende, og det er efterhånden nogle dage siden Peek finalen. Alt har lige skulle bundfælde og forstås inden dette indlæg skulle ud.


Den vildeste oplevelse. 

Finalen var den vildeste oplevelse. En rigtig ”Once in a lifetime” oplevelse som jeg aldrig vil glemme. At ride på blue hors, undervisningen ved Tanja, møde alle de andre og bære Peek logoet. En så vild oplevelse er ikke noget man får hver dag. At lære så mange søde mennesker at kende, få et helt nyt fællesskab der, også selvom aldersforskel. Det er pænt stort.

 

Hvordan gik det så?

Jeg havde taget beslutningen om at det var Bounty der skulle med. Og det fortryder jeg ikke et sekund. Hun tog alt i stiv hov og var verdens største ven. Hun var helt med på legen og var bare sådan “okay, hvis du siger vi skal ride rundt i den her kæmpe ridehal, så gør vi det” og det samme med boksen “du siger jeg skal stå her, så det gør jeg. Må jeg få lidt mere mad?” Så alt i alt kunne jeg ikke ha drømt om en bedre oplevelse. Dog var der en ting mere. En lille drøm inde i mig, men ikke nåede jeg troede på. Mere en drøm, om en placering. Og dette gik i opfyldelse, vi blev placeret som nr. 3, hvilket vil sige jeg var så mega heldig at skrive en kontrakt med Pavo, Ecco og Catago Equestrian. En ting jeg aldrig i min vildeste fantasi havde turde drømme om jeg skulle. Men det skete.

 

En rejse med minder for livet. 

Peek har været en rejse, med hårde dage, store følelser, mange indlæg med store følelser og mange timer på indlæg. Peek har givet så meget på alle fronter, troen på man er god nok, hjælpen til at komme videre med hesteverden, oplevelser man som helt normal hestemenneske ikke bare får og sidst men ikke mindst en rejse for livet. En rejse man har delt med de skønneste 9 mennesker og deres søde heste. Vi vil for altid været knyttet sammen om denne oplevelse.

Skønne mennesker at dele dagen med
Skønne mennesker at dele dagen med

 

 

TAK PEEK

TAK PEEK, for støtten, oplevelsen, minderne og venskaberne. 

Jeg glæder mig helt vildt til hvad fremtiden bringer. Jeg lover, jeg vil give den hele armen, for at få det bedste ud af denne mulighed i har givet mig. 

Min PEEK feber går vist aldrig helt over.

fb-share-icon

Mit navn er Frederikke, jeg er 17 år gammel. Jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland som hedder Vojens. Jeg danner par med en 18 års danskvarmblods vallak som hedder Eskild. Eskild og jeg har ikke dannet par særlig længe endnu, men han har allerede fået en speciel plads ved mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *