fbpx
ECCO,  Pavo,  PEEK 2019

Vores historie

Hej igen 😉

I den her uge, holder Leander en velfortjent ferie. Han gÄr bare og slapper af pÄ folden.

Leander fÄr en gang imellem en lille uges ferie, hvor han fÄr lov til bare at vÊre hest. Han fÄr ofte en lille ferie, efter hÄrd trÊning, eller nÄr han har lÊrt en ny Þvelse. NÄr vi gÄr i gang igen efter ferien, har han fanget og forstÄet den nye Þvelse.

Vores historie

Den gang jeg var pÄ udkig efter hest, ledte vi efter en erfaren og Êldre stÊvnehest. Jeg gik fra pony til hest, og skulle derfor have en stabil hest, jeg kunne lÊre af. Jeg var ude at kigge pÄ en del heste, men da jeg var ude at prÞve Leander, var jeg solgt. Leander var den gang 8 Är, og kunne LB Þvelser. Inden vi kÞbte ham, troede vi ikke han kunne komme til, at gÄ hÞjere end LA pÄ klubplan. Vi valgte at kÞbe ham, pÄ trods af, at han ikke var sÊrlig erfaren, da jeg var faldet for ham.

Efter 2 mÄneder, havde vi vores stÊvnedebut, vi red LD1 og LD2 og kom pÄ 1. og 2. plads. Et Är efter vi havde kÞbt Leander, havde vi debut i LA1, og 4 mÄneder senere red vi pÄ Store Hestedag, hvor vi fik 72,4%.

Vi har hĂŠngt fast i LA’erne i lang tid, dette skyldes at Leander ofte blev ramt af smĂ„ skader, som alligevel tog et stykke tid, at komme sig over.

I sommeren 2017 flyttede vi pÄ egen gÄrd, det har vÊret godt for Leander, han har haft mindre skader siden.

Jeg fik ny underviser i November 2018, og synes vi har rykket os meget siden, pĂ„ trods af diverse udfordringer. SĂ„ nu er vi endelig kommet videre til MB. SĂ„ jeg glĂŠder mig til at skulle ud, at starte en masse MB’er 🙂

fb-share-icon

Jeg hedder Rebecca, og er 20 Är gammel, og har redet siden jeg var 6 Är. Min hest Horns Leander er en vallak pÄ 13 Är, han er efter Blue Hors Future Cup. Vi har lige haft debut i MB0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *