fbpx
PEEK 2022,  Riders NOTEBOOK

Mine tatoveringer

Tatoveringer kan virkelig godt skille vandene. Det er heller ikke alle tatoveringer jeg er lige fan af og bestemt ikke alle jeg ønsker på min egen krop – men jeg har nu alligevel fået 3 stk’s efterhånden, og eftersom jeg kan trække tråde til hesteverdenen ved alle tre tænkte jeg det var oplagt at vise dem til jer.

 

Min allerførste tatovering jeg fik lavet var en stregtegning af Buller. Jeg har selv tegnet hele tatoveringen og den betyder utroligt meget for mig. Det var lidt en stor tatovering at starte ud med, men det gjorde slet ikke nær så ondt som jeg havde regnet med, så det var ingen sag!
Blomsterne rundt om Buller symboliserer mine forældre og søstre. Der er 4 blomster – hver blomst er en månedsblomst, så jeg har både en blomst for april, juni, juli og oktober måned. Planen er at der langsomt skal tilføjes flere ting til tatoveringen, men indtil videre er jeg rigtig glad for hvordan den ser ud nu. Planen er at jeg på sigt skal have Felix på det andet ben, men den venter vi lige med lidt endnu. Buller fik jeg jo tatoveret fordi han betyder ualmindeligt meget for mig, og selvom jeg håber Felix også når derhen en dag så er vi der ikke endnu. Derfor får Kong Buller lov til at være ene hest på kroppen for nu ❤️

 

Min anden tatovering jeg har er en lille firkløver på indersiden af min venstre fod. Jeg har altid elsket firkløvere og har altid godt kunne bruge lidt ekstra held men der er faktisk en hel særlig grund til at det var lige netop en firkløver valget faldt på. Ser i, da jeg var yngre fik jeg den idé at pimpe min ridehjelm lidt op med nogle hjertediamanter. 4 hjerter giver en firkløver, så det var det jeg fik limet fast på fronten af min ridehjelm. Den her ridehjelm fulgte mig i tykt og tyndt, men ikke mindst fulgte den mig igennem den rejse mig og Coco var på. Jeg har altid vidst jeg ville have en tatovering til ære for Coco, men den tatovering jeg tegnede da jeg var 13 var pludselig ikke helt så passende mere. Jeg ved dog at min kærlighed til firkløvere næppe kommer til at dø ud, og eftersom at det lidt blev vores symbol, jamen så skulle der altså en firkløver til, til ære for Coco ❤️ Placeringen på foden er blot fordi jeg synes det er vildt flot med tatoveringer lige dér. At det så var det mest smertefulde jeg har prøvet gør bare at vi ikke lige gør dét igen, men jeg fortryder den langt fra! Jeg havde faktisk også forventet at den ville blive slidt ret hurtigt pga placeringen, men den ser stadig helt ny ud selvom den er et år gammel.

Billedet er fra da begge tatoveringer lige er blevet lavet. Blomsterne rundt om Buller blev først tilføjet i anden omgang

 

 

Min tredje og indtil videre sidste tatovering er helt ny. Den fik jeg lavet i juli måned i år, da jeg blev færdiguddannet grafiker. Det er en sol som sidder på venstre skulder, som skal minde mig om at se lidt lysere på tingene. Jeg døjer rigtig meget med sæsonpræget depression, og det har det med at hive mig virkelig langt ned i kulkælderen. Derudover betvivler jeg ofte mine egne evner, selvom jeg faktisk ofte er sejere end jeg selv går og tror. Engang imellem får jeg en åbenbaring og kan virkelig se hvor lyst det hele er, og det er i disse tider at jeg stråler allermest og har det største overskud til at blomstre. Så solen på min skulder er til de dage der er lige modsat dette – det er til de dage hvor jeg ikke tror jeg kan, hvor jeg mangler motivation og kampgejst, og hvor jeg virkelig har brug for at solen titter frem igen. Derudover er den også lige så meget et tegn på min færdige uddannelse – for den betvivlede jeg også mange gange. Men jeg kan jo godt! Lige som jeg godt kan tilride min pony, og springe på Buller, og blive til noget indenfor rideverdenen hvis jeg ligger det nødvendige arbejde i det. En lille ekstra detalje i solen er at den har 7 streger. 7 er for mig et af mine yndlingstal og 7 giver mig ro i sjælen. Mit ultimative yndlingstal er 14, som er det dobbelte af 7, så 7 streger var lige det der skulle til.

fb-share-icon

Mit navn er Line, jeg er 26 år og bosat i midtjylland. Jeg har været bidt af en gal hest lige siden jeg kan huske, men det er først for 6 år siden jeg fandt en part i nærheden som jeg kunne viderudvikle mig på. Sidste år købte jeg min allerførste hest, og selvom jeg har været i rideverdenen i 20 år er der bare så mange nye ting man skal lære, når størstedelen af ens ridehistorie stammer fra rideskoler. Dette bliver derfor min historie, fra start til nu, hvor jeg vil fortælle om alle de ting jeg lærer undervejs, alle de spørgsmål der kommer som førstegangshesteejer og alle de ting jeg ville ønske nogen havde fortalt mig før jeg købte hest. Jeg ønsker at skabe et forum uden for meget filter, så I kommer med bagom kulissen på både godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *