fbpx
Blue Hors,  Catago Equestrian,  Dressur,  ECCO,  Pavo,  PEEK 2022

Dag 2: Undervisning og Photoshoot

Dagen i dag er blevet brugt på hest, hest og mere hest! Præcis som en søndag skal bruges hvis i spørger mig.
Vi startede ud med at mødes i stalden klokken 12, bare mig og Rebecca, og så ordnede vi sadelrummet. Der blev ryddet op og gjort rent, så nu spiller det bare!

Planen var at mig og Buller skulle have noget dressurundervisning, da Rebecca egentligt var blevet vores nye faste underviser inden Buller fik sine seneskader. Faktisk nåede vi kun at få hende ud 1 gang før det måtte pauses, men den ene gang husker jeg som ekstremt lærerig. At mig og Rebecca så er blevet vildt gode veninder imellemtiden og jeg nu har hest samme sted som hende gør mig bestemt ikke noget – det er guld værd at have så kompetent en hjælpende hånd i nærheden, specielt når man står og har købt sin første unghest.

Men ja, så skulle vi tage hånd om undervisningen igen, og det blev der tager hul på i dag. Jeg fik nogle super gode fifs, fik rettet op på mange af de fejl jeg selv har (som jeg aldrig helt har tænkt over) og har nu en rygsæk fyldt med ny viden! Buller gik fantastisk til sidst og det er svært at få armene ned efter sådan en tur!

Da jeg vidste Buller skulle ud til Felix her til sommer var jeg hurtig til at drømme om et photoshoot. Vi har før haft en rigtig sød fotograf ude og tage billeder af mig og Buller, og vi har længe snakket om at hun skulle ud igen, samt at vi skulle have taget nogle billeder af Felix. Da Buller så flyttede ud til Felix fik jeg booket Carina med det samme, så jeg kunne få et fællesbillede af mig, Buller og Felix 💛 Buller er jo mit et og alt, og Felix er min nye stjerne (og hallo, min første hest! Det synes jeg stadig er vildt haha) så selvfølgelig skulle de foreviges!

Jeg har allerede fundet pladsen i stuen til et kæmpe billede, og kæresten var faktisk ikke særlig svær at overtale heller, så det glæder jeg mig til jeg får sat i produktion 🙌🏼

Jeg havde bare ikke lige overvejet problemerne ved at få billeder med flere heste på én gang… Buller og Felix kan super fint sammen, men Felix er den der irriterende lillebror-type der skal nappe hele tiden, og Buller er sådan en rigtig kedelig storebror-type der syne Felix er møghamrende irriterende haha. Så det var lettere kaotisk, men deres personligheder skinnede også bare hundrede procent igennem, så jeg er sikker på jeg nok skal elske alle billederne til trods for kampen.

Hvis i går med tanken om billeder med flere heste har jeg lige et godt råd: Hav en veninde med!! Jeg havde Rebecca til at tage hånd om Felix før og efter, og det er jeg super glad for. Hvis jeg skulle have trukket rundt med begge to mens de nappede hinanden i hovedet konstant var jeg nok noget mere træt af situationen. Derudover er det guld værd at have en til at ryste en spand med godbidder når ørene ikke vil frem 😉

 

Imorgen starter jeg på arbejde igen i en uge inden jeg har en uges ferie igen. Derfor kommer jeg først sent i stalden, men mon ikke mig og Buller skal ud og lave noget sjovt alligevel 🥰

fb-share-icon

Mit navn er Line, jeg er 26 år og bosat i midtjylland. Jeg har været bidt af en gal hest lige siden jeg kan huske, men det er først for 6 år siden jeg fandt en part i nærheden som jeg kunne viderudvikle mig på. Sidste år købte jeg min allerførste hest, og selvom jeg har været i rideverdenen i 20 år er der bare så mange nye ting man skal lære, når størstedelen af ens ridehistorie stammer fra rideskoler. Dette bliver derfor min historie, fra start til nu, hvor jeg vil fortælle om alle de ting jeg lærer undervejs, alle de spørgsmål der kommer som førstegangshesteejer og alle de ting jeg ville ønske nogen havde fortalt mig før jeg købte hest. Jeg ønsker at skabe et forum uden for meget filter, så I kommer med bagom kulissen på både godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *